Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz szentkuti11 #10854 üzenetére
Okés, köszi!
-
Gaborz1
senior tag
válasz szentkuti11 #11478 üzenetére
Nálam is megállt mint a szög.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
mouzrr
őstag
Pár perce meghalt
-
VIPowER
őstag
Sorry, something went wrong.
We're working on getting this fixed as soon as we can.Ők is tudják hogy valami elromlott.
-
bok92
addikt
válasz szentkuti11 #11485 üzenetére
Vagy lehet mostantól a facebook használatot a meztelen képhez kötik. Vagy csak elég egy iClodot társítani a fiókhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz szentkuti11 #11730 üzenetére
Mi az az APN?
Am mióta fizetős neem van(1000 ft-ot fizetek havonta 100 megáért), az óta nem jön be az ingyenes facebook, mikor nincs a telómon pénz :S
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11745 üzenetére
miért nekem kell ezt állítani ?
Mutasson mindenkit és kész...kivéve azt, akit direkt kiállítok. -
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11747 üzenetére
Oké, elfogadom az érvelésed.
---------------------------
Más :Ha valaki létre akar hozni egy Facebook oldalt egy sportklubnak, akkor az hogyan ajánlott ?
Gondolok itt arra, hogy van aki, mint személyt hozza létre és mint ismerőst barátnak lehet jelölni.
Vagy van olyan lehetőség, hogy mint oldalt, azaz vállalkozást, klubot, stb... lájkolni lehet és követni.
Ugyanakkor 3ik lehetőségnek valahogy be lehet állítani azt is, hogy ha valaki már járt ott a sportklubban, akkor megjelölhető, hogy mint helyen már járt ott.
Ti hogyan csináltatok már ilyet ? Akinek volt már tapasztalata írjon légyszíves.
köszi
-
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11750 üzenetére
Lehet, hogy követhetetlen lenne az 1000 ismerős, de ... akkor is.
---Igen, tudom, hogy így lehet létrehozni. Már hoztam létre egy sportklubot. Csak elbizonytalanodtam, mert másokat észrevettem, hogy inkább mint személyt hozták létre és könnyebb így reklámozni magát a klubot.
Esetleg neked van valami tapasztalatod ?
-
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11752 üzenetére
Például, ha személy ként van jelen a Facebook on az oldal, akkor ha egy követő kiposztol valamit a sportklub oldalára, akkor megjelenik a fotó is nagyban.
Ha viszont nem személyként van jelen a sportklub, hanem oldal ként, akkor nem jelenik meg a fotó.
Ez csak 1 dolog, ami rossz.
De van már is, például, ha oldal ként vagyok regisztrálva, akkor nem tudok lájkolni olyan dolgokat az sportklub oldal ként, amelyeket egy személy tett ki, csak olyat, amit egy másik oldal tett ki.
Ezek arra billentik a dolgot, hogy jobb személy ként regisztrálni.
Vagy rossz látom szerinted ? -
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11755 üzenetére
Ezt kifejtenéd légyszíves kicsit bővebben, hogy hogyan tudom jobban hirdetni magam ? Ez fizetős a Facebook felé, nem ?
Ugyanakkor hogy érted, hogy egyszerű követőnek nem kell jelölgetni, mert csak lájkolja ? Ha személy ként van a sportklub regelve, akkor is csak egyszer kell, hogy az egyszerű követő jelöljön és aztán mindent látni fog. Nem ?
-
Orionk
senior tag
válasz szentkuti11 #11757 üzenetére
Úgy tudom, hogy épp most dolgoznak azon, hogy több ismerős lehessen mint 5ezer.
Egyébként igazad van abban, hogy mindkét dolognak, azaz ha egy sportklubot oldalként vagy személyként regisztrálod, akkor mindkét oldalnak megvannak az előnyei és hátrányai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest