Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dangerzone
üzenetére
Üdv,
Nem fogják tudni az ismerőseid, hogy te viszed az oldalt, ha külön be nem állítod. -
válasz
zmtTom
üzenetére
Üdv,
"Ha törlöm a saját profilom ahol van másik két admin, akkor ebben az esetben a létre hozott céges profil is törlődik vagy nem?"
- Nem fog törlődni az oldal, tovább működik majd a másik kér admin alatt."Illetve ha törlöm a másik két admint és csak én maradok egyedül és törlöm a saját profilom akkor törlődik vele együtt a céges is?"
- Az oldalt töröld az a legegyszerűbb, és legproblémamentesebb. -
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Üdv,
-
válasz
Gabesz_0218
üzenetére
Üdv,
Semmi ilyesmit nem jelent. Mostanában előfordul, hogy egyeseknél nem mutat semmit.
-
-
Mindenki nyugodjon meg, világszerte leállt a Facebook, tudnak a hibáról, dolgoznak rajta!
-
válasz
-secret-
üzenetére
Az én Instagramom nyilvános, mégsincs semmi gondom vele.

#22063 -secret-
Nekem nincs összekapcsolva a Facebook az Instagram fiókommal, semmi sem köti össze őket, leszámítva, hogy ugyanazzal az e-maillel regisztráltam, de az nem látható sehol.LiLxWaYnEx
Üdv,
Egy időre állítsd át Facebookon a ki jelölhet ismerősnek részt csak ismerősök ismerőseire, így nem tudnak majd bejelölni. Valamint jelentsd a kamuprofilokat. -
válasz
nagysandor79
üzenetére
Te egész biztos nem fogod tudni lenyomozni.

-
-
Nem köteles kitölteni a kérdőívet, anélkül is elmegy a jelentkezése.

- A leendők tagok válaszolhatnak egy kérdésre vagy az összes kérdésre, a válaszadás nem kötelező.
- Ha a leendő tag a Mégsem gombra kattint, a rendszer elküldi a jelentkezését.
-
válasz
Remekelek28
üzenetére
Üdv,
Már nem lehet beállítani.

-
Üdv,
"Árulja el valaki, hogy hol a jó túróban találom az alkalmazás beállításokat a facebookban (automatikusan elinduló videókat szeretném letiltani). Eddig mindig megtaláltam, most változott a menü???"
- Videók automatikus lejátszása"Plusz ha már itt vagyok azt is szeretném megtudni, hogyan lehet beállítani azt, hogy mindig a legfrissebb dolgok jelenjenek meg a hírfolyamban és ezt jegyezze is meg??"
- Nem tudod beállítani, hogy megjegyezze, mindig be kell állítani. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Nézd meg az archívumban, ha ott nincsenek, akkor már nem lehet visszahozni.
-
válasz
ScomComputer
üzenetére
Üdv,
Előfordulhat, hogy így is mutatni fogja, ha be vagy lépve csak nem zöld pöttyel. Sosem működött jól a chat ilyen szempontból.
Nekem pl. ki van kapcsolva és semmit sem mutat, nem tudják mikor voltam bent utoljára vagy mikor vagyok éppen bejelentkezve, de másoknál meg mutatja ugyanilyen beállítások mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább hagyjuk ezt a témát...
Annyit tudsz tenni, hogy teljesen letakarítod az oldalt... Törlöd a felhasználókat, a bejegyzéseket, és kiírod, hogy az oldal már nem létezik...