Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20582 üzenetére
Nem? Akkor a helymeghatározást kár nézni? Saját megnyugtatásom érdekében néha ránézek, én mindig otthonról lépek fel vagy teló vagy gép, ha idegen helyet érez azt írná nem?
A falut nem mindig lövi be jól ez igaz, de anno erre nekem azt mondták, hogy lehet, hogy az internet központot írja a helymeghatározásban, ahol a szolgáltatóm központja van, vagy ilyesmi, bocsi ehhez nem értek, a google és pl a sakk oldal sem mindig pontosan jelzi a földrajzi helyet csak megközelítőleg.
(#20583) csako tőled is kérdezném akkor, nekem otthoni nettel megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krystal_s #20567 üzenetére
Pedig kénytelen leszel üzenni, ha beszélni akarsz az illetővel. Elvileg évek óta értesítést küld, ha 1 idegen csetet kezdeményez az emberrel, gyakorlatilag ez még mindig nem tökéletes és 1 harmadlagos mappában landol az üzenet amit az illető vagy észre vesz vagy nem... 10 ből 9 ember a mellékes mappát nem nézi szóval valószínű ott észre se veszi, anno én mondtam 1 illetőnek ezt a mappát 2-3(!!) éves üzenet csücsült benne azt hitte az emberke nem írt neki akire ráírt, közbe meg igen de az eldugott mappába landolt mert nem voltak ismerősök a FB szerint ... ...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ritka pillanat
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
OFF: Szerintetek 1 sima World of Tanks csoportban mi értelme annak, hogy a posztokat az admin engedélyezi?? (magyar)
-
törölt tag
válasz EmberXY #20555 üzenetére
Én nem tudom mi értelme, mint írtam én még ilyennel nem is találkoztam. (talán valamikor réges régen egyszer volt ilyen de ez sem biztos
Vesporigo Igen én is erre gondolok, hogy a csoport konkrét témájával tisztában van e az ember, nyílván ha nem akkor nem engedik be.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Jinxb1rd #20546 üzenetére
Ha rámegyünk a neten 1 oldalra, utánna sütik alapján (vagy hogy) dobálja az ugyan olyan hírdetéseket, én pl rákerestem fogászati rendelőre utána jöttek facén a fogászatos reklámok, megoldás reklámblokker követés blokkolóval, vagy a ghostery követés elleni program, (ezek sem 100%-osak de a semminél jobb)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20543 üzenetére
Az ajánlás sokszor baromi idegesítő de néha nekem hasznos is volt, mikor régi iskolástársakat, vagy másik osztályba járó arcrólismerős embert akartam bejelölni. (tehát a nevét nem tudtam, de mikor kidobta , hogy xy-al közös ismerős lehet akkor beugrott ki ő) Na meg mondjuk általános iskolás tanárok ilyesmik akiket évtizedekkel
ezelőtt látott az ember valóban nevet változtattak stb. (férjezett stb) ilyenkor is hasznos az ajánlás. (ugye az arc miatt)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Vangelis #20515 üzenetére
Jönnek Krizmóék hátha segítenek, nekem ez volt az első gondolat amit írtam, a leírásod alapján tényleg fura... mert ha bejutnak a fiókba azt elvileg jelzi a belépés rögzítő,,, (annoitt írta is valaki, hogy bejutottak illetéktelenek és látta földrajzi hely szerint, hogy totál máshonnét léptek be mint ahol ő szokott)
-
törölt tag
köszi
-
törölt tag
Sziasztok, újévi videót vagy 25 embernek küldtem ugyan azt a priváton, ugye nem kell tartanom attól, hogy a facebook kitilt vagy szankcionál spammelésért?: lehet buta kérdés de megfordult a fejembe.
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20440 üzenetére
Szerencsére én is kb 3 évente kapok 1-et, a múltkor azt benyaltam, ami saját magunkról csinál videót, írtam is itt is, a face úgy van belőve, hogy nem indít el magától videót én meg persze nem indítottam el, de akkor is kellemetlen, óvatlan ember simán rábök az indító nyílra akár véletlen is. (ugye elvileg ha nem indítjuk el akkor semmi bajunk nem lesz) Ezért illem vagy nem illem, mindig megkérdem az illetőt, hogy ő küldte e a videót még ünnepkor is.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Na megjött a reklám a messengerbe, viszont szerintem nem feltűnő az írást nem zavarja, kis oda figyeléssel nem lehet rányomni, szóval engem ez a funkció nem zavar.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Vesporigo #20290 üzenetére
Akkor is inkább csak a kifogásolt tartalmat törölnék, nem? Néha olvass vissza, ha nem tennéd, most is írta a topik gazda, hogy minden magyarázat nélkül ki tehetik az embert, és már azt is írta Krizmo többször is ha jól emlékszem, hogy annyira nagyon alapos ok sem kell hozzá... (sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz krizmo_ #20276 üzenetére
Azért gondolom, mind a zaklatásnak, vagy spamelésnek is komoly fokúnak kell lenni, ha valakinek zárolják a fiókot. (főleg, hogy én úgy tudom, maga a facebook is azt javasolta, legalábbis régen,. ha valaki zavar vagy zaklat tiltsd le... az persze már más kérdés, ha több különböző profilról teszi ezt ugyan az az ember)
kidnou
nem kaptál az intézkedésről valami ímélt a facebook-tól amiben leírják mi történik?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hege1234 #20263 üzenetére
Nekem csak a messenmger van telón, ennyi a facebook tiltott, anno lehetett olvasni számtech hírportálon, hogy a messengerbe külön is beépítenek reklámokat, anno talán linkeltem is vagy más, ha vissza keresel megtalálhatod. Akkor a cikk azt írta a csetelést a reklám nem fogja zavarni csakis a "főoldalra" teszik ki.
-
törölt tag
Megint van valami vírus.... feljött 1 ismerős aki tényleg csak szószerint 1 régi iskolából ismert ismerős akivel nem szoktam beszélgetni, szóval kijött a csetben, angolul, hogy ez a te videód? (persze én voltam rajta,,,, természetesen a videót nem indítottam el, azonnal töröltem az egész beszélgetést, mivel az aranyszabályt betartottam, a videóra nem nyomtam, remélem én nem lettem vírusos....
gondoltam beírom, hogy legyetek óvatosak...
-
törölt tag
Ma frissített a messenger, egyenlőre reklámoknak nyoma sincs, lehet jófiú voltam és engem ebből a fejlesztésből kihagynak.
-
törölt tag
válasz #73749248 #20179 üzenetére
És hát e tekintetben elég homályosan fogalmaznak. Ami nem tudom, hogy szándékos, vagy elsősorban mobilokra, a készülékre írt facebook appra vonatkozó infók és böngészőből ezeket nem tudják kigyűjteni (böngészős felhasználásnál a böngésző lenyomatán túl elvben nem lenne szabad semmilyen infót kiadnia, a gyakorlatban pl. a lokális IP címet azt hiszem, meg lehet szerezni)
Amikor használni kezdesz 1 appot elfogadod a telepítés előtt leírt jogokat, azt is, hogy akár feltérképezheti a telefonodat is, ha nem tetszik nem használod.
krizmo sorry nem offolok, lejárt a perc de még írni akartam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73749248 #20175 üzenetére
Érdekes a PH blogod....
Tudod mit szoktak ilyenkor tanácsolni? Húzd ki a net kábelt, ennyi bocsi de ezt most nem bírtam ki
(#20179) ki írják ugyanúgy mint a twitter, hogy az USA szerverre juutnak a sütik, az oldal használatával ezt elfogadod. Egyébként nem akarok okoskodni de ilyen tekintetben ránk azt hiszem az EU adatkezelési szabályzata vonatkozik,...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
küld a gépedre a vírus írtódat, ajánlott szerintem vagy a nod32 vagy az avast. Vírust észlelnek a gépeden szerintem. ingyenes ESET Online Scanner
a NOD32-őt kereséshez telepíteni se kell van online scanner verzió.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mikor jelszót cseréltem (gépen!) ki írta lehetőségként (1 kis körítő szöveggel persze) , hogy ha megnyomom a gombot kiléptet minden eszközről, és valóban mikor telón érezte a cset a netet (ugye külön van nekem csak a cset v an) már szólt is, hogy írjam be a jelszót tömören : amikor jelszót cserélsz felkínálja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bocsi krizmo nem szándék az off, de ebben a cikkben sokkal érthetőbben le van írva mi miért kell és mikor kérik. Szelfit kérhet belépéskor a Facebook
kidnou a regisztrációval elfogadtad azon feltételüket, hogy igazoltathatnak, ennyi, de olvasd el a fenti linket, nem ugranak mindenkire .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kizárhatják a Facebookról azt, aki nem tölt fel fotót magáról
Már itt is jelezte 1-2 fórumtárs ha jól emlékszem, hogy eleve nem engedte a rendszer regisztrálni kép nélkül, a cikkből azt értelmezem, hogy a meglévő tagoktól is képet kérnek. olvassátok el ez tényleg fontos. legalábbis szerintem ez most tényleg az amit át kell olvasni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hello, bejelölt egy idegen (ismerős ismerőse valószínű a Diggy játék miatt ) de mivel külföldi volt, vissza utasítottam (azt se tudom ki az,) a lényeg, nem emlékszek, hogy a megjelölöm kéretlenként gombot is megnyomtam e volna, azt hiszem, hogy nem de természetesen nem szeretnék bárkit is kellemetlenm helyzetbe hozni, ezért kérdezném, ha véletlen kéretlennek jelöltem, az illető kerülhet kellemetlen helyzetbe? (ki tudja miért jelölt , szóval tényleg semmi kellemetlenséget nem akarok neki, elutasítottam és kész, ez nyílvánvaló de lehet reflexből megnyomtam a megjelölést. esetleg ilyenkor velem is tudatrja a rendszer, hogy ezt megtettem , hogy kéretlenként adtam meg? )
remélem ki tudjátok hámozni mit szeretnék, köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Meglepetések helyett: keressünk interneten a saját nevünkre
Nem hosszú szerintem ajánlott elolvasni,főleg nem annyira tapasztalt facebook-tagoknak.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #42308056 #20007 üzenetére
Úgy gondolom nem nagyon vannak ilyesféle jogaid amit hangoztathatsz világosan leírják a szabályzatban azt is, hogy bármikor igazoltathatnak, hogy megnézzék a nevet, hogy valódi e, elfogadtad, akkor milyen jogokról beszélsz? Szerintem ez alapján pont, hogy a FB-nek joga élni azzal amit a felhasználó elfogadott.
Ezen valóban túl kell menni, ha igazi a neved könnyen igazolhatod, vagy másik opció megszünteted a fiókod tiltakozásképp, de ez nyilván marhaság... Egyébként minek tudni ki jelentett? Bárki bejelenthet még akár nem ismerős is, elég ha csak valaki szörfözik céltalanul a facén, és gyanúsnak vélte a neved ami mindenképpen nyilvános, szóval szerintem az sem biztos, hogy ismerősök közül jelentettek be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz krizmo_ #19999 üzenetére
Most erre komolyan ráugrottak??? Úgy látszik a sok baromság fejlesztése kezdi elvenni az eszüket...
erahurka Szerintem azért erőltetik ezt, mert az oldal eredetileg erre lett kitalálva, hogy emberek ismerősök megtalálják egymást. (ha bele gondolsz így máris érthető miért kérik a valódi nevet, ez nem valami fórum vagy cset ahol beírunk kitalált nevet és kész) Igaza lesz a topik gazdának, ha bebizonyítod,hogy ez a neved békén hagynak. Lehet, hogy valaki bejelentette nekik, hogy fura a neved vagy bármi és ezért kérik hogy igazold. .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Másnak is megjelent az online állapotot jelző kis zöld pötty a fényképén? pl ha csoportba posztolok, jelzi , hogy online vagyok.
-
törölt tag
válasz IntelKiller7 #19878 üzenetére
Szerintem tök hasznos dolog nem kell keresni meg mindent nyomkodni.
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #19872 üzenetére
Kicsit nekem is zavaros... de ők tudják .
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz EmberXY #19845 üzenetére
Szerintem ha a hatóságnak nyomos oka van az adatok kikérésére és ezt bírói végzéssel vagy nem tudom mivel tudják igazolni nem mérlegelhet a facebook, hanem kötelező a kért dolgot átadni.
bopeti98 Elvileg már nem, már a facebokon belül is a messenger van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #19822 üzenetére
Egy idő után nem olyan zavaró ez... legalábbis én megszoktam, pedig kb 10 embert legalább tudok, akiket nem ismerek sehogy de volt cset beszéd és a FB azóta is jelzi mikor aktívak, bár, hogy mi értelme arra még mindig nem jöttem rá....
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest