Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
majomfej
kezdő
sziasztok, olyan problémám lenne hogy a facebook nem küld értesítéseket csak hébe hóba, fél órával ezelőtt még küldött push értesítést egy új csoport bejegyzésről, mostmár nem küld, csak akkor látom hogyha megnyitom a facebook alkalmazást és ott rámegyek az értesítésekre (android 10, huawei emui 10.0.0) az általam követett oldalakról pl. 444-nek a facebook oldaláról meg sehol nem küld értesítést, a facebook beállításokban bevan kapcsolva hogy küldjön a követett oldalak bejegyzéseiről értesítést mégsem küld, ugyanígy van bekapcsolva a csoportoknál is ott meg küld... az is bevan kapcsolva hogy email-t kapjak az értesítésekről, kapok is persze az oldalak új posztjait nem de viszont itt is az a baj hogy a gmail meg nem küld push értesítést új email-ről, elsődleges email-ekről mindig küld push értesítést de a közösségi emailekről pl. facebookosokról meg nem csak akkor látom ha megnyitom gmailt... mindent megpróbáltam már, gmail-ban is bekapcsoltam hogy kaphatok minden emailről push értesítést, androidban akkumulátor beállításokban kikapcsoltam hogy energiatakarékosság miatt ne korlátozza az alkalmazások háttérben való futását, van állandóan internet a telefonon, chrome-ban pl. a gamestar weboldala tud olyat hogy rákérdez hogy szeretnél-e push értesítéseket kapni az új cikkekről, bekapcsoltam, webhelybeállításokban írja is hogy értesítések engedélyezve, chrome beállításaiban is bevan állítva hogy jöhetnek az értesítések és az sem küld semmit, valakinek valami ötlet? Elég idegesítő hogy 2020-ban a google, a facebook nemtudja ezt megoldani.. kissé szánalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Apple iPhone 17 - alap
- Forrmell.enn
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Iphone 12 pro max
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_