- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Nem tudom, játszik-e még valaki ezzel a játékkal, de hátha tudtok segíteni. Szóval az a lényeg, hogy van két pont a játékban, ahol MINDIG kidob a desktopra. Az egyik a könyvgyűjtős mission, bárhányszor beszélek a tanárral, mindig egy hibaüzenettel (visual c++ runtime error) elszáll a játék. De az az érdekes, hogy eddig működött, tehát már vagy 15 könyvet odaadtam neki...
A másik meg az Orákulum, amikor az "Y" jelet mutatom neki. A többi jellel megy. Szintén ugyanaz az error.
Minden más tökéletesen megy, a játékot végig is vittem, és soha egyetlen probléma nem volt vele (semmi fagyás, glitch, akármi), CSAK ezen a két helyen.
Próbáltam újrarakni a játékot, kompatibilitási módokkal szórakozni, safe mode, grafikai beállításokkal játszani stb... de semmi nem használt. Az eventlog sehol semmilyen bejegyzést nem ír a hiba után. A játék eredeti.Gép:
Windows 7 Professional 64 bit
A64 x2 4200+, 2 giga ram, x1950proKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs