Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Vidéken a Tesco nem árulta az akció ideje alatt, holott kihozták nekünk az újságot, ami a mi városunkra volt érvényes. A boltban még a játékról sem hallottak. Vicces...
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most, hogy nem tudom hány napja, hete letelet az akció, éppen fent voltam Bp-en suli miatt, Vásárlás közben gondoltam elnézek a játékszoftverek felé is. És mit látok akció nélkül? Fable: TLC 1990Ft-ért (4cd-s, kézikönyv, magyarított).
Tegnap már fel is tettem. Itt ot gond van a magyar résszel, lehet jobb amit lelekes fordítók fordítottak le, mert az eredeti fordítás olyan, hogy sokszor túl hosszú, és nem lehet tovább görgetni (pl. könyvek leírását). Bár gondolom túl sok infó nem marad ki, de akkor is... Amit eddig tapasztalatam, hogy egy karakter nem ugyanúgy néz ki mint az általam letöltött verzióban. Ez igen érdekes. Lehet hogy másban is eltér? Mert elméletben valami kibővített példány ez, azt írja a dobozra...