- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah elkezdtem a gamet, vagy 3/4órát nyomtam, nagyon jóóó tényleg, szupi! nem szaroztam a grafikai beállitásokkal csak benyomtam hogy észrevegye a konfigot és ő beállitsa.. hát a grafika valami nagyon állat... meg tök jó az a pacák ami mindig eltünik és ilyen hollotollak lebbennek.. meg az első talizás a kiscsajjal is durva volt
de én pont akkor nem paráztam csak néztem a tüzet meg hogy milyen állat az egész.... de azért belepuffasztottam pár golyót
jahh meg para, de pont annyira amennyire kelll! tök jó misztikus cucc engem tök érdekel hogy pontosan mi is lesz a vége... (holló, a csávó aki megbolondult attol a kislánytól, a kislány, a ellenfél katonái... mi is játszik közre?? miért vagyok összekötve velük??..) nahh nekem nagyon tetszik!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Garmin topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de én pont akkor nem paráztam csak néztem a tüzet meg hogy milyen állat az egész.... de azért belepuffasztottam pár golyót