Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultimategerg
csendes tag
Még 1 dolog amit tegnap elfelejtettem kihangsúlyozni, de gondolom a többség úgy is tudja, de azért hátha hasznos valakinek:
A PLUGINT használjátok! Azt ami mutatja a motor, a fékek, gumik hőmérsékletét, átlagfogyasztást, de ami a legfontosabb ezen mód esetében, a motor illetve a fékek állapotát(motor esetében %ra pontosan, fékek esetében pedig szintén egyértelműen van szemléltetve). Én speciel az előző szezonban nem használtam, mert ott nem volt rá szükség(mondjuk azért montrealban megszivtam a fékekkel), de itt már e nélkül nem tudnám megoldani, csak nagyon hozzávetőlegesen a taktikát. Ehhez nem kell mást csinálni mint feltenni a java 6(nekem legalábbis ez a verzió van fent és működik, nem tudom hogy későbbi verziókkal megy-e...)-ot, és a játék mappáján belül/plugins mappa, azon belül pedig rfDynHUD editorban widget fül alatt beállítjátok, és elmentitek. Valami ilyesmit kell látnotok legalább, mint amit mellékeltem képen. A jobb oldalon vannak a hasznos adatok(de ezen kívül még jó sok mindent rakhattok be, és vehettek is ki, amit figyelni szeretnétek, pl. köridők, szektoridők, stb stb...) Gyakorlatilag a teszteken, és versenyeken is csak figyelni kell, mert végig ott van előttetek, és akkor nem lehet nagy gond, szépen ki tudjátok kalkulálni hogy mekkora méretek kellenek, és úgy belőni, versenyen pedig ehhez a fogyáshoz képest visszavenni esetleg a ,motorteljesítményből, vagy állítani a fékerőeloszláson ha túl nagy mértékben fogy. Persze még így is lehet pl baleset, vagy bármi ami szépen felülírja az előre eltervezett taktikát, de ez eddig is így volt. Amit még javaslok, hogy teszt közben gyakorolgassátok, ott az LCD menüben való lépkedést, állítgatást akinek esetleg nem megy vezetés közben. A gumi váltásnak nyilván eddig is mennie kellett, mert az előző szezonban is volt. Most van hogy az üzemanyagot is meg kell változtatni az ideális stratégia érdekében verseny közben. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest