- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
válasz
SimoNPhoeniX #18 üzenetére
elhuztam itthonrol 6 körül, kb 3/4ed hétre értem haza, égett szag és a gép áll (ja, nálam 24H-ban megy a gép mindig). igazából nem érdekel, mert nagyon potom pénzért jutottam a cucchoz, ha a procit félbevágom és ugy adom el még akkor is keresek rajta :)
Csak nagyon bejött a cucc.... de asszem sikerül egy MSI lapot szerezni, ha jol emlékszem 6127-es... csak nincs rajta Raid, nekem az meg fontos... mind1, max pci raid kártya és kész...
mod: a lap egyébként beindul....jobban mondva a ventik pörögnek csak fel, amugy se kép-se hang....
Viszont: ha rá vannak kötve a HDD-k, CD-k a lapra, akkor még áramot sem kapnak érdekes módon (be is paráztam rendesen, hogy lehaltak a winyok is :((( ), ha lehuzom az IDE kábelt a lapról, akkor beindulnak a vinyok is és a CD is kap áramot.... Nem igazán értem hogyan lehetséges ez, hiszen a lap akármennyire hibás is, nem hiszem, hogy el tudja érni, hogy ne kapjanak tápot a cuccok... ilyet még nem láttam....
Régen rengeteg gépet hoztak hozzám szervizelésre (Abit BX133-Raid). Azoknak ha kondi bajuk volt, akkor be sem indultak... Passz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest