Hirdetés

Aktív témák

• TheVeryGuest
    senior tag

Azért én még emlékszem amikor a boltban olyan Melbát lehetett kapni, hogy a teteje rendesen homorú volt úgy összeszáradt a pár év alatt amit a raktárban töltött. Meg olyan kemény volt, hogy nem lehetett átharapni.
    Plusz a régi gusztustalanságok, mint a Duna kavics meg Francia drazsé, azok is űberszarok voltak. Jól emlékszem a régi szelet-csokikra is: az Autós szelet, ami kókuszos-förtelmes ízű volt, a Kapucciner meg baromi száraz, szerintem az előnyére változott, bár már pár éve nem ettem belőle (saját pénzből nem nagyon költök csokira).

Persze azt nem tudom felfogni, hogy bírnak az emberek Marsot meg Snickerst a szájukba venni. Azok undorítóak.

Én asszondom örüljünk annak, hogy gyártani fogják a márkát. Mert megtehetnék, hogy ülnek a recepten. A bojkottal csak ezt érnétek el, mert a magyarokon kívűl senkinek sem kell a Piros Mogyorós. Gyártanának helyette valami más émelyítően édes szart.

Remélem a Piros Mogyorós minősége megmarad, mert ez az egyetlen csoki, amit vásárolok, viszont ez hegyekben szokott otthon állni. Az
              a hagyományos,
              a étcsokis,
              a mandulás,
              a mazsolás-mogyorós,
              a fehér csokis.
    Sajnos a legtöbb kis putri boltban max egy vagy két féle szokott lenni.

Aktív témák