- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Ezt egy kedves németszaki lefordítaná nekem, mert félek, hogy félreértelmezem:
Hallo es ist vieleicht möglich werden uns schlau machen und melde mich dann nochmal schöne Grüße.
Köszönöm
-
sasa311
veterán
http://translate.google.com/translate_t?langpair=en|de
Ez itt ha nem is tökéletes, de nem irodalmi szinten megfelelő.
Hallo,
Ich interessiere mich für die Asus Motherboard. Kann ich mit Paypal bezahlen? Wenn nicht, was sind die anderen Möglichkeiten?Elvileg, aztán majd valaki átnézi
-
sasa311
veterán
Huh köszönöm szépen mindenkinek.
Elvittem a postára, ott felvették a kárigényt, úgyhogy remélem megoldódik...Mindenesetre ezt a választ lefordítaná valaki nekem?
Hello!
Elvittem a csomagot a postára, ott felvették a jegyzőkönyvet 80- Eur kárigényről. Azt az információt kaptam, hogy 30 napon belül kivizsgálják és értesítenek, és amennyiben jogos a kérés, abban az esetben te kapod a kártérítés összegét. (mint feladó) Ezért átküldöm a felvett jegyzőkönyvet, amennyiben van rá igény (magyarul van) És amennyiben megítélik a kártérítést, kérném azt a számlámra átutalni, természetesen a visszautalási költségeket én állnám. Illetve amennyiben ez majd lehetséges lesz, a kártérítést egyből az én nevemre (címzett) kérni.
Elnézést kérek a kellemetlenségekért, sajnos a posta kibabrált velünk. 100%-osan elhiszem, hogy sértetlenül adtad fel a csomagot, csak elsőre nem tudtam mire gondoljak. Amennyiben rendeztük a dolgot + feedbacket fogok adni.
Üdvözlettel,
Köszi -
sasa311
veterán
Hallo.
Ich sehe den riss auf dem foto aber das kann doch nicht sein,ich verschicke doch keinen schrott...
Ich versuche die fotos die ich gemacht habe zu vergrössern,darauf sieht mann hoffe ich dass er heil ist.
Ich gehe sofort zur post und frage was wir machen können.
Melde mich nochmal.
Tut mir leid er war wirklich heile....
Ezt valaki lefordítaná?
1000 köszönet -
sasa311
veterán
Valaki lefordítaná ezt:
oh,werde mich drum kümmern.
Melde mich wenn alles geklappt hat.
A fordítóprogramnak beletört a foga -
sasa311
veterán
[link]
Valaki aki penge németből tudna segíteni?
Küldtek már nekem innen csomagot egyszer (Németo - Magyarország) 17 Eur volt. Na egy ártáblára mutató linket tudna valaki adni nekem?Mert egy ugyan akkora csomagot szeretnék rendelni e-bayről, és mondani eladónak, hogy ezzel küldje (postát rühellem
)
köszke, -
sasa311
veterán
Versandkosten:
Nach Ungarn -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer
Ezt lefordítaná nekem valaki gyorsba? Köszönöm -
sasa311
veterán
Ich habe über eBay folgenden Artikel von Ihnen erworben. Bitte teilen Sie mir den Gesamtbetrag mit.
Bitte teilen Sie mir den Gesamtbetrag für meinen eBay-Artikel mit.
Um mir Zahlungsinformationen zu senden, klicken Sie bitte auf Zahlungsinfo senden
Hello!
Megint kérnék egy kis segítséget, mostmár garantáltan németül van, amit magyarosítani kéne
Esetleg még ezt:
Zahlungsinformationen an den Käufer übermitteln
Die folgenden Fehler sind aufgetreten:
#
Sie sind nicht der Verkäufer. Nur der Verkäufer ist berechtigt, die Einzelheiten der Kaufabwicklung zu aktualisieren.
Hinweis: Wenn Ihnen nur die E-Mail-Adresse des Mitglieds bekannt ist, müssen Sie zuerst den Mitgliedsnamen herausfinden.
[Szerkesztve] -
-
sasa311
veterán
SOS!
Valaki ezt gyorsba lefordítaná nekem ékes magyar nyelvre, mert a sógornak hiába írtam, hogy nem tudok németül, mégsem értette meg
sti sa worbescht romäneschte jo nu pot sä worbesk ungureschte
dánke
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest