Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
sziasztok
van itt aki tud angolul jól?mert szertnék rendelni 1 angol oldaról de egyedül nem akarom mert félek hogy eltolom aki segitene irjon pü-tHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Angoldoga a feladatom siófok, hungary hotel sun seeks respectful, flexible, considerate hard-working person must be fluent in english and hungarian salary 500 euro write to david caxton at d. caxton@freemail.hu aki jó angolbol tudna segiteni?
write an email of about 100 words including the following info about yourself
-your education
-work experience
-your reasons for applying
-why you think you would be suitable for the job
PLS NAGYON FONTOS LENNE TUDOM NAGY KÉRÉSHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
tudom hogy ez nem házi feladatos topik de most az egyszer kivételt tehetnénk?
Fontos lenne
szóval igazából pár mondatot kell elmondanom tétel gyanánt a sulimról angolul de megfogalmazni nem tudom
aminek benne kell lenni a tanárok neve,az épületek neve(amiből 4 van A B C D)az A a legnagyobb, milyen tantárgyakat tanulok(az most matek angol magyar fizika informatika tesi)
meg hogy milyen termek vannak fizikaterem nyelvi terem magyar terem kémia labor töri terem
meg hogy hány éves kortól meik suliba kell járni(általános stb.) m,eg hogy milyen fajta iskolák vannak.
A gondjaim azzal vannak hogy hogy kezdjem a mondatokat
Pl a nekem vannak tanáraim és utána felsorolom de eddig nem tudok eljutni mert nem találom rá a megfelelő kifejezéstHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Hy
kis angol helpet szeretnék.
Volt 1 meccs a Varese-Novara és ugye azt félbeszakadt a félidő és a betfair-en még ott van élőként és azt szeretném megkérdezni tőlük mikor kapom vissza az ottani tétet
Előre is köszönömHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
az alábbi mondatrészek mit jelentenek?
if you feel like curling up,....
don't overwhelm visitors by presenting dozens of paces that they can go....Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Sziasztok
Az, hogy az én világom a zene és a tuning jó úgy, hogy My world is a music and a tuned ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
üdv
valaki lefordítaná ezt nekem?
Unfortunately, we do not offer advise on the technical aspects of matched betting/arbitrage. We simply do not have the time to provide that level of support and we do not want to mislead you due to limited resources to suitably advise you. You should have a solid understanding of arbitrage/matched betting before you place any bets or use the information provided on oddmsonkey.It sounds like you should read through the tutorials/guides available on website like www.moneysavingexpert.com or www.thegamblingtimes.com (or similar in your own language) where they provide the kind of beginner support you are requesting.
Thanks
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
válasz Psychonaut #12576 üzenetére
köszönöm, ebből már értem mit szeretnének
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
Üdv
Lefordítani ezt valaki ??
Greetings!
We received your MoneyBookers withdrawal request. However, your withdrawal request has been rejected due to the fact that you must complete the mandatory two-time rollover required (Rollover amounts for each wager are based on the least amount of risk or win in each selection). If not you will be able to cash out net winnings only OR you will be charged a 5% administrative fee on the withdrawal amount as well as the corresponding withdrawal fee of $15, this if you wish to leave your account at zero.
If you have any questions, fell free to contact our customer service department at 1-800 305 3517.Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
valaki ezt lefordítaná nekem, ha jól értem sikeres volt a vásárlásom?Dear Adam,
Your order has been successfully placed and has been received into our system. You will receive further emails when the order is picked, and then a final confirmation email with the tracking number when it has been despatched to you.
In the unlikely event of there being any delay, we will contact you as soon as possible via this email address.
-
whited
addikt
Sziasztok, hogy lehet ezt a mondatot normálisan lefordítani?
SD kártyáról olvasok épp, de nem tudom ezt értelmezni.Because it's using SD 4.0, the card features an additional row of pins below the standard ones.
-
whited
addikt
sziasztok
szeretném megkérdezni, hogy írtam 1 motivációs levelet, de meg kellett írni az angol verzióját is amit megtettem de nem minden szót írtam rá.
megtenné valaki ha elküldeném neki priviben akkor megnézi, vagy ide is kitehetem?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest