- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg #21949 üzenetére
Ez jó módszer, persze, meg lehet tanulni és van benne logika, de akkor sem szeretem.
A fenti fordításodhoz gratulálok, ha nem is irodalmi, de szép a maga nemében.kaskader, Prolixus
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115 #21943 üzenetére
Úgy jegyeztem meg annk idején,hogy ha holnap ilyenkor leparkoltam akkor by this time tomorrow I will have driven x miles,ha meg még mindig vezetni fogok akkor by this time tomorrow I will have been driving for x miles.
-
atyca
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21947 üzenetére
-
Hasaggymeg
veterán
Dear XY,
Though the glass screen protector arrived in good condition,the peel off tag of the protection foil on it was attached to the wrong side,thus making removal hopeless.Not only is the foil impossible to remove but the adhesive mark left by the wrongly attached tag seems to permanent as well.(In the hope of a quick resolution looking forward to hearing from You.Best regards,NEVED.) -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Egy levelecske megírásához kérem a segítségeteket.
Érkezett egy üvegfólia a telefonomhoz,de gond van vele.
Az eltávolítandó film réteg az egyik oldalon,az ennek lehúzására szolgáló fülecske a másik oldalon leledzett.
Így sem a filmet nem tudtam lehúzni,sem a fülecske alatt lévő ragasztót nem tudtam levakarni az üvegről.
Remélem érthető.Aki látott már ilyet,annak biztosan..
Köszi előre is a segítséget. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Maybe this will be the topic tomorrow evening as well, which means that perhaps we will have been discussing this for 24 hours, eh?
-
koshmar
addikt
válasz
Nekem a Future Perfect Continuous személyes kedvencem, az "egyszerűsége" miatt
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg #21942 üzenetére
Egyik perfectet sem szeretem, ezek olyan furák...
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
[Prolixus] #21941 üzenetére
Igaz,elvesztem a future perfect részletekben,hisz ebben az esetben nem egy letudott cselekményről van szó mint kiolvasni x könyvet,vagy éppen elutazni x országba...így akkor lenne jó ha pl. azt mondnád már 3 családot is alapítottam volna,I will have already had 3 families...vagy persze ha letudtad volna a családalapítást és végeztél is volna vele,ami elég ritka életcél,ugyebár.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Hasaggymeg #21939 üzenetére
Plusz vessző is kellene a mellékmondat után. Amúgy miért have had? Miért nem csak have? Ebben én nem érzem a befejezettséget, 30 után is meglesz az ember családja nem? Jobb esetben...Így nekem olyan a jelentése, hogy addigra befejezem a "családgenerálást" vagy ilyesmi. Fura.
Szerk: Na mire megírtam választ is kaptam a kérdésemre.
-
n00n
őstag
válasz
Hasaggymeg #21937 üzenetére
Köszi, egy utolsó
Ez így helyes?
By the time i am 30 I will have had a family
Mire harminc leszek, már lesz családom -
n00n
őstag
válasz
Hasaggymeg #21935 üzenetére
Köszönöm
És az, hogy „segít az embereknek jobban megismerni egymást”
it helps people to know each other better
ez így helyes?
-
n00n
őstag
Sziasztok
Olyat mondunk, hogy: „what is not a suprise”, szóval, hogy „nem meglepő”.
pl. mondatban:
I'm the best, what is not a suprise, because I've trained very much.
Én vagyok a legjobb, ami nem meglepő, mert nagyon sokat edzettem.
-
anorche1
őstag
A "Name on documentation" az a dokumentum neve, vagy a nevem, a dokumentumon?
Utóbbira tippelek, de szeretnék biztosra menni.Szerk.:
Ez már nagyon off, de hátha ebben is tudtok segíteni. Egy középiskola technikus képzésére járok (tehát érettségin már túl vagyok, középiskolát elvégeztem). Akkor ennek az iskolának a típusa az "Higher Education", "K12 - Primary and secondary Education", vagy válaszam az "Undefined" -et? -
attilav2
őstag
BUÉK!
A google fordító mennyire megbízható? Ha egy ilyen bonyolultságú szöveget lefordíttatok vele nem fog hülyének nézni a support?
http://pastebin.com/4MxBaKj4Azt akarom elérni hogy javítsák a tunerkártya driverét.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Bjørgersson #21925 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Hasaggymeg #21924 üzenetére
Also, you should've written addressed instead of address, shouldn't you?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115 #21921 üzenetére
I shouldn't have address it to You,my fault!
The power of habit!
-
Bjørgersson
félisten
Oh, I almost forgot.
Happy new year, buttercups!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
moonlight115 #21921 üzenetére
A sajátját, véletlen dupla lett.
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg #21920 üzenetére
Törölni? What?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115 #21918 üzenetére
Törölni kéretik.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
moonlight115 #21918 üzenetére
Úgy virítunk ott hárman az év végén,hogy a birds of a feather flock together jut eszembe.
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg #21917 üzenetére
Wow! So it's happened that I wrote the last one!
-
Hasaggymeg
veterán
I woke up wondering if I should write the first post of the year...I decided not to.
-
moonlight115
őstag
válasz
Hasaggymeg #21915 üzenetére
Fortunately I haven't got such kind of resolutions. I don't want to be a hell paving worker.
Happy New Year to You All!
-
Hasaggymeg
veterán
"New Year's Day--Now is the accepted time to make your regular annual good resolutions. Next week you can begin paving hell with them as usual." Samuel Langhorne Clemens ...Happy New Year to You all!
-
b0bcat
addikt
Happy New Year to Everyone!
-
net91
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21908 üzenetére
Köszönöm!!!
-
C. s.
addikt
válasz
Hasaggymeg #21911 üzenetére
Manapság tényleg nem jellemző!
-
C. s.
addikt
válasz
Hasaggymeg #21908 üzenetére
Köszönöm szépen, a filmet ismerve stimmel a magyarázat! Az önmegtartóztatás ismeretlen arrafelé.
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
tolts.hu #21903 üzenetére
Egyikről sem hallottam.
...esetleg szövegkörnyezet?
(#21904) C. s....valószínűleg a Chaste angol szóval való kiejtési hasonlóságra hajaznak,mely szexuális önmegtartóztatásra utal.
(#21905) net91...Dear XY,
I would like to inquire about the following: Has my reserved apartment got two bedrooms? Are there single or double beds fitted to the rooms? Can dinner be ordered? Is any deposit needed? Best regards,NEVED. -
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #21906 üzenetére
Megfogalmaztam magyarul egy viszonylag hosszabb levelet amit a supportnak küldenék íme:
http://pastebin.com/4MxBaKj4
Ha esetleg valakinek van kedve és ideje lefordítani akkor azt nagyon megköszönném, illetve egy rövidebben megfogalmazott angol nyelvű fordításnak is örülnék. -
attilav2
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, elég idegesítő. Kaptam egy TBS6221 tunert karácsonyra és nem működik rendesen feltehetőleg driver hiba miatt. Teljesen hektikus hogy mely frekvenciákon talál csatornákat, természetesen nem találja meg az összes csatornát, és a csatornák egy részét nehezen jeleníti meg a dvbviewer, többször oda vissza kell kapcsolgatnom hogy adott csatornákon elinduljon az adás, különben csak fekete képernyőt kapok. Gróf... -nak is ugyanez a problémája volt egy TBS6285 tunerrel, de neki van egy cimborája aki megfogalmazott egy angol nyelvű levelet a TBS supporthoz és utána röviddel szépen kijavították a drivert.
Nekem is valószínűleg driver problémám van, gondolom nem komálja a magyar kábelszolgáltatók frekvenciáit a TBS(ugyebár MO-on nem forgalmazzák). Van egy régi technisat PCI-os tunerem az kiválóan működik, csak a PCI elavultsága miatt akarom cserélni.
A probléma szemléltetésére linkelek 3 videót, az elsőn a technisat tuner látható, hogy megtalál minden csatornát (minden frekvenciánál sárga/zölden villognak az alsó négyzetek a transeditben, és inaktív a keresés végén a "dead channels" gomb). A másik két videóban a keresés végén aktív lesz a "dead channels" gomb, és a keresés közben bepirosodnak sokszor az alsó négyzetek, azaz az adott frekvencián nem talál semmit.Cablestar
https://youtu.be/CDnG0mPsxsgTBS
https://youtu.be/Vu_Iz1kdHYAhttps://youtu.be/EgDd6PIrZ7o
Szóval az lenne a kérésem hogy egy angol nyelvű hibajelentést kellene megfogalmazni, és kérni a TBS-t hogy azokat a javításokat amiket a TBS6285 driverében elvégeztek, azt végezzék el a TBS6221-nél is. Meg leírni benne hogy a szolgáltatóm a Digi és Mo-ról írok.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
net91
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket a következők lefordításában
"Tisztelt….
Az általam lefoglalt apartmanban két hálószoba van?
A hálószobákban kétszemélyes vagy egyszemélyes ágyak vannak?
Vacsorát lehet rendelni?
Előleget kell fizetni?Köszönettel:"
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Van egy poén a Folytassa a kempingezést! c. filmben, amit nem értek. Adott egy leányiskola roppant finom hölgyikék számára, a neve Chayste Place. Amikor a tanárnő megjelenik kanárisárga pólóján az iskola nevével, a férfikolléga megdöbbenten mered rá a hatalmas föliratra. Szóval min kell kiakadni? Mit jelent, illetve hogyan lehet (kell) félreérteni?
-
tolts.hu
őstag
Üdv!
snap to money
to snap moneyMelyik helyes?
Melyik mint jelent pontosan?Buék!
-
hódmaci
senior tag
válasz
koshmar #21901 üzenetére
Igen,kellemetlenség.
Vásároltam tőle egy terméket amit ki is fizettem,de ő nem igazolta vissza a fizetést így már egy hónapja be volt 'ragadva"
A termék sem jött és a pénzem is lebegett.Nagy nehezen meg tudtam értetni vele a problémámat.
Ezért kértem segítségeteket,mert nem szerettem volna,hogy félreérthető választ adjak.Köszönöm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest