Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matteo_szg
üzenetére
"Attól miért kell félni, hogy az Intel korrigálni kénytelen bizonyos termékcsaládok árait?" Hát én személy szerint azért, mert itt a balkáni Budapesten elég sok tevét kellett legeltetnem ahhoz, hogy meg tudjam venni a magam 2db 7700k-ját, amiből a gyengébbik tuningosat így is eladni kénytelen voltam. Nyugtatóbb tudat lett volna/lenne, hogy adott esetben egy év múlva a tuningossága miatt relatíve kis bukóval ki lehet majd szállni belőle egy következő generációra váltásnál. Hiába lesz golden, még az őrült tunerek sem fognak 1,5x-es piaci árat fizetni, ha annyira nagyon lecsökken az általad említett kidolgozott művelet után egy új ára mondjuk egy ilyen procinak.
1-es pont: még kevesebb figyelem jut majd ránk, kis tunerekre, amely kategóriába beletartozik a teljes ország a példámban, mert ma már nagyobb részt tesz ki egy eredmény létrejöttében kb egy jó proci binnelése, mint a tweak tudás és az egyéb mögé rakott emberi tartalom együttesen.
2-es: erre írtam a fenti véleményt.Javuló AMD bin: én is ezt szeretném, jöjjenek csak a nagy órajelek, mert mint az tech kedvelő ember én is azt kultiválnám, de ez meg majd csak még nagyobb pofon lesz azoknak, akik a binnelésben/jókorra időzített eladásban pénzkereseti lehetőséget is látnak-láttak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH! Darts
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest