Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
CosmO_O
üzenetére
én nem tudok róla, hogy ott ment volna, forrasztott ihs-t nehéz leszedni, és a paszta nem biztos, hogy jobb megoldás. tapakah is írta, hogy "did it a couple of times - never helped to achieve more MHz"
Speed(R)
mert nem lehet kapni külön forgalomban, és mert fémből van ha jól tudom, ami lehülve csak levizel.
a szürke amit látsz a lapon szigetelés, valami plastidip féle anyag de csak a hongkongiaknál láttam használni.
remélem tudod, hogy cpuz bug, és felezni kell, az a valós vcore
subaru
énis ugy látom, hogy le van sarkazva. de attól még mehet hibátlanul.
a Skylake megjelenésekor FUGGER tesztelt így elég sokat neki müködött, de tény, hogy 6G feletti eredményt nem is láttunk tőle. én magam sosem próbáltam, elég bizonyíték volt, hogy haswellnél nem müködött és láttam nálad és Csabinál is, hogy nem megy jól, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest