Új hozzászólás Aktív témák

• jones965

Modder

Ma este sort kerítettem egyrészt az asus OC showdown helyezésem javítására, valamint egyúttal leteszteltem ln2 alatt az asus gtx980 matrix kártyát. Az eredmények elég vegyesek lettek.

Az első etap nem igazán sikerült túl jól, amit sajnos a kissé féloldalasan felszerelt pot okozott. Ezen az EK SF3D-n sajnos nincs a gpu lefogató csavaroknál távtartó, így nagyon könnyen oldalra lehet húzatni. Erre majd szerkesztek egy keretet. Ebből kifolyólag sajna a gpu 1800mhz-nél megállt. A feszültséget szépen felvette, de nyilván a rossz érintkezés miatt a gpu folyamatosan eldobta magát.
    Szétszerelést követően már csak a gpu-n maradt az LN2, nagyobb gondossággal illesztve a potot.
    Valamennyire jobban jártam, mivel szétszedés után ismét látszódott, hogy még kb a gpu 1/3 felülete nem egyformán érintkezett. Így a vga 1,58V-ig bírta a feszültséget felvenni, ezáltal majd 1900 mhz-ig skálázódva benchmarkok alatt. A tippem majdnem bejött, tévedtem -7.1Mhz-et. :D

Sajnos Fire strike alatt hiába hozta a magas gpu pontokat, a cpu miatt eléggé lepontozta, de azért sikerült javítanom a korábbi eredményemen. Na majd legközelebb ha minden összejön, akkor egy 8 hengeres alatt is megpróbáljuk. A gpu-t és a PCB-t olyan tökéletesen sikerült szigetelni, hogy az első 3 órás tesztelést követően, csak a potot kellett kimelegíteni és ment is vissza a helyére. :)

Fire strike E: 8296

Fire strike: 16414

Catzilla 720 P: 38428

A cpu sajnos most is ugyanolyan szarul ment mint eddig, így a cpu stressz programokat meg sem próbáltam javítani.

PS: készült egy 3dm11 eredmény is, ez is ssajna csak 4800mhz-es cpu-val.

Új hozzászólás Aktív témák