Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
szombaton megtartottam a ram nitrós session-ömet, amelyet ezuttal egy uj cpu-val küldtem meg, mivel lcc-re szerettem volna 32M-et csinálni fix 5Ghz cpu/5ghz uncore mellett, ugy voltam vele miért rakjam be megint a pentiumot az tudom mit megy, és beáldoztam egy nagyobb pénzmagot egy bontatlan 4790K-ra, amit fpo alapján választottam, de subzero eredménye senkinek nem volt vele, viszont ph-n elég sok embernek volt hasonló L420B batch ami elég jól ment, max eladom a léghütéses brigádnak ha subzero sucker. szóval reményekkel teli álltam neki a session-nek, 3 óra volt kiszigetelni a rendszert, ezúton is köszönöm subaruwrc kollégának aki kölcsönadta az SF3D rampotot, de sajnos a végeredményben csalódnom kellett. a cél a 2600+ 6-10-6-28 ramórajel lett volna és ott 32M-et futtatni. de hiába hűtöttem le a ramokat, nem ment még a cl7 sem, bármilyen ramprofillal probalkoztam, kaptam dinos22-től is psc-hez való profilt, beállitásokat, mind sorra kudarcot vallottak. egyszerüen nem találtam meg a kulcsot a cl8 időzités alá viteléhez a memóriáknak. viszont cl8-on megindultak egész jól, 2800 8-12-8-28-on sikerült 32M-et futtatnom minden tweak nélkül 6:04 lett az idő le se mentettem, 6 perc alá menetel lett volna a cél, ami a tweakekkel is max 6:01 körülre ment volna le. talán még lesz kedvem és ujrapróbálom egyszer, de ezekkel a ramokkal nem valoszinü, ugyanis igy is 3 óra után fel kellett adnom, kezdett a lap eléggé lefagyni, és mivel láttam, hogy ugy sem megy, nem akartam megölni a rendszert, de mondom előtte azért még rápróbálok gyorsan mit is tud az új cpu. és mivel eddig -50-en tartottam lehütöttem, első pozitiv tapasztalat cb/cbb is -130C-on. nocsak, akkor nézzük mit is ment:
max cpu valid 1 magon (4 mag 8 szál 6300ig ment kb, 4mag ht off 6400ig)
még nincs feltöltve bot-ra, de a 10. eredmény 4790K-val.és az 1M, boton 5. eredmény 4790K-val, not maxed out yet
32M most elmaradt, mivel a teszt vége felé mint feljebb irtam és a képeken is láthatjátok a lap eléggé kezdett kifagyni, és gyakorlatilag a ram instabilitása miatt nem láttam értelmét tovább kockáztatni a lap testi épségét, lesz majd második kör természetesen amikor megyek a 32M CR-ért

koszonom a figyelmet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Bundle topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Intel Core i9-10900K 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- AMD Ryzen 9 7900X 12C/24T Garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs