- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
Pont egy jó hosszú okosórás posztod után írod ezt?
Engem amúgy pont a komoly órák kontra okos órák téma érdekel mostanában, pedig nekem még nem volt okoskütyüm, de érdekel a trend. Érdekes, hogy almás óra szinte mindenkinél van otthon. Én erősen tartok attól, hogy elértéktelenednek az "exkluzív" cuccaink, amikor az okoskütyük üzemidejében, használhatóságában áttörés következik be. El is kezdzem eladogatni a gyűjteményem. Már csak egy DJ, egy Reverso és egy Nomos maradt. Most a Reverson gondolkodom, hogy mennie kéne.
-
K.Andras.Vfx
tag
Tényleg? Előttem pont 4 ember irt róla itt... Mindenki leírta a véleményét, és már rég tovább is léphetnénk ha nem jönnének ilyenkor az "önkéntes rendőrök" akik a nagyon exkluzív órás párttagságijukat belengetve a kínai átnevelőtáborok felvigyázóinak dalát eléneklik a rendről... Ne ilyen mereven elvtársak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest