- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
Samott #98722 üzenetére
Szerintem ez veszélyes. Ha olyan dinamikus áttételt tesznek rá, hogy kábé Forma-1 kitérés elég a fullos kerékszöghöz, akkor abból az átlag sofőr vicces fail compilation videókat fog alkotni.
BMW-ben volt asszem először sebességtől függő áttételű kormányzás, az E60 szériában. Az teljesen jó volt, próbáltam. De ott nem volt olyan drasztikus az áttétel változása. Itt kevesebb, mint 270-fokról lenne szó, hogy ne kelljen átfogni rajta. Az brutális változás az átlag sofőrnek.
Arra kíváncsi vagyok, hogy ha mész vele egy nyílegyenes úton, megállsz, majd álló helyzetben nyomsz egy kickdownt, akkor merre fog elindulni. Ha nincs sem előtted és sem mögötted semmi akadály, amihez tudná viszonyítani a predikciót, hogy szerinte merre akarsz menni.
Ezt mindenképpen kipróbálom majd, ha megérkezik a Plaid. Mondjuk filmezni nem tudom majd, mert tilos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest