- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
Jójó, de neked van mivel repülni addig is, én meg türelmetlen vagyok, mert már untam a szimulátort.
Tegnap volt is némi anyázás. A vtx antennáját alig bírtam a helyére rakni, mert szállításkor le van szerelve, ezért bőven rá van hagyba a vezetékből, hogy a kiálló pálca(műanyag cső) szépen kiszedhető legyen. Nem is lett volna ezzel gond, csak borzalmasan merev a vezetéke a vtx-nek, nagyon féltem, hogy megtörik vagy vmi baja lesz, de sikerült egy hurkot hajtogatni. Csipesszel, pici csavarhúzóval. Kb 5mm átmérőjű hurok....
Lecseréltem az xt30-as csatit XT60-ra, mert minden akksimon xt60 van. Ez tökéletes lett, még a zsugorcső is a vezetéknek megfelelő színű és a vezetékből sem kellett vágnom, a gyárit le tudtam forrasztani.
Bekötöttem a tőled kapott XM+ vevőt, amit a helyére még nem tudtam tenni ugyan,de legalább be van kötve, így tudtam bindolni és néztem betaflightban is a mozgást.
Viszont az FC-t órákon keresztül próbáltam beazonosítani
Elvileg Mamba F405 mini Mk3. A papír szerint. Viszont az mk3 az usb type-c, nekem viszont nem az van, de a nyák-on lévő áramköri elemek nem hasonlítanak egyikre sem, mint ami a neten lévő képeken. Szóval pislogtam, hogy miafasz, diatone oldalán is végignéztem mindet és ennyi. Egyik sem olyan. Pedig baromira hasonlít mindegyikre.
Ha le tudnám venni a frame felső részét, akkor tudnék róla fotót csinálni és megkérdezném a diatone supportot.
Ja és amit vettem OTG video vevőt, az nem működik sem a tabletemmel sem a telómmal. Írták, hogy Android 10-el nem működik, meg szopás, de nem gondoltam volna, hogy ez ennyire szívás. Egyel régebbi telómat elővettem, azon Android 9 van, tökéletesen működik, meg a laptopta dugva is működik, mint usb-s kamera. Szóval legrosszabb esetben viszem a laptopot is és akkor azon is lehet nézni a repkedést annak aki velem jön. Pc-t is vihetnék hosszabbítóval, köszi nova az ötletet, csak nincs pc-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest