Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
eattila #87556 üzenetére
sogi a nagy agyhalal meg
2015-ben ment ki kulfoldre, mert itthon nem nagyon volt meloja (Kecskemet kornyeki)erre kari elott tartott egy kiseloadast nekem, hogy a soros-gyurcsany, meg megirtak a vmi narancsnyalonc FB oldalon is -amit vmi kecskemeti ismije kuldozget ki neki-, hogy az miatt szar a gazdasag allapota itthon
mondtam neki, ne ausztria masik vegebol oszd az eszt nekem ide ezekkel a agit-prop szarokbol tajekozodva, hanem koltozz vissza
jaaa azt nemes hogy annak idejen is a az 300Ft vizitdij is, hogy de az mennnnyire megterhelte az embereket
baze volt az a vizitdij, a mellhartyagyulammal a korzeti doki - SZTK rontgen - korzeti doki tavot megjartam 20perc alatt a kesz lelettel
na? siman kifizetem inkabb, ha ennyire gyorsan megy miatta
nem volt olyan sor a dokinal, hogy 50 perccel a rendeles elott odaerve a tizensehanyadik senkinek mentel odaezen a 300Ft-n aggodott nekem egy 10percet mar, azt mondom neki, es nem zavar hogy 15 vegen mentel ki a 2. viktorkormanynal?
meg a 300Ft nagyon "jo", hogy eltoroltek, aki valoban beteg megint oda sem jut a dokihoz, meg megemeltek a TB levonast 1.5%-l, azaz a 300k-s bruttodbol, ami nem volt egy nagy eresztes akkor sem, 4.5k-val tobbet vonnak le minden honapban toled akkoris, ha oda sem mentel semmiert egy eve mar, az egy honapban 15 vizitdij
egy evben mar ennyinel is kifizetsz pluszban 54k-t, ami 180db vizitdij ara, meg minimalber utan is kifizetett az emberke 30-40db vizitdijat a semmibe
a vizitdijnel meg az egy naptari evben 20db utan visszaigenyelheto volt az egesz osszeg pl kronikus betegenel, azaz semmibe nem kerult neki valojabande ez is csak azt a penzt "latja" kiadaskent, amit fizikailag odaad vmiert, amit a bruttobol levonva eleve meg sem kap nettoban, az nem elvonas szerinte
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politikai mémek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest