- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #154629 üzenetére
Naponta szerintem kettőnél több nincs, de így is kampány-szerűen, mert hétvégére ütemezve. Szerintem most péntekig sem mosás, sem szárítás nem lesz. Pedig most tervezem, hogy milyen ruhám koszolom össze a héten, csak ez még nem mérvadó :-D Héten szerintem 2 ciklus ment egymás után, de akkor jó tudni. Valami ilyen volt a gondolatmenetem a lamelláknál is, hogy míg nedves addig tapad, ha kiszárad akkor kis mennyiség lejön róla, ha nagyon nedvesen kapja sorban a következő adagot, akkor tele lesz, mint a PChűtők. Az a durva, hogy rendes sűrített levegővel sem merem megfújni, olyan kényesnek néz ki az egész cucc.
Szombatvasárnap valamikorra beütemeztem egy fürdőszoba rendbetételt. Új dugaljat kellene rendesen felrakni a falra, utána a mosógép feletti szekrény hozzá kell fúrni a falhoz, hogy ne imbolyogjon. El leszek vele rendesen, ehhez kell ütemezni a mosás mindenséget. Mellé pár fotós szervezkedésre rábólintottam, ahova mennék is meg nem is, most igazából úgy vagyok vele, hogy nem nagyon sírnék ha nem adná ki az időjárás és odahaza tudnék gépészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest