Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #154629 üzenetére
Naponta szerintem kettőnél több nincs, de így is kampány-szerűen, mert hétvégére ütemezve. Szerintem most péntekig sem mosás, sem szárítás nem lesz. Pedig most tervezem, hogy milyen ruhám koszolom össze a héten, csak ez még nem mérvadó :-D Héten szerintem 2 ciklus ment egymás után, de akkor jó tudni. Valami ilyen volt a gondolatmenetem a lamelláknál is, hogy míg nedves addig tapad, ha kiszárad akkor kis mennyiség lejön róla, ha nagyon nedvesen kapja sorban a következő adagot, akkor tele lesz, mint a PChűtők. Az a durva, hogy rendes sűrített levegővel sem merem megfújni, olyan kényesnek néz ki az egész cucc.
Szombatvasárnap valamikorra beütemeztem egy fürdőszoba rendbetételt. Új dugaljat kellene rendesen felrakni a falra, utána a mosógép feletti szekrény hozzá kell fúrni a falhoz, hogy ne imbolyogjon. El leszek vele rendesen, ehhez kell ütemezni a mosás mindenséget. Mellé pár fotós szervezkedésre rábólintottam, ahova mennék is meg nem is, most igazából úgy vagyok vele, hogy nem nagyon sírnék ha nem adná ki az időjárás és odahaza tudnék gépészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ 680M
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest