Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #112551 üzenetére
Sipiékhez hasonlóan mi is szoktunk sokat kirándulni.
Juteszembe, hétvégén elkezdtük a szezont (végre senki sem volt beteg és elfoglaltság sem volt). Annyira jól sikerült, hogy mentünk szombaton és vasárnap is. Szombaton egy rövidebb, 5,6 km-es sétára. Itt voltunk már tavaly egy vasárnap délután, bemelegítésnek jó volt.
Vasárnap délután megnéztük, hogy Bujdy-ék mellett megvannak-e még a kövek. Megvannak Persze megint sötéttel értünk vissza a kocsihoz, tavaly is így sikerült
Meleg nem volt, ellenben hideg igen (5-8 fok körül). Iquana, igen, itt ez már hideg.Egyébként mi Decathlonos túracipőket használunk. Asszonyé kicsit magasabb szárú. Meg vagyunk velük elégedve eléggé, elázást is bírják (nem ázik át azonnal).
[ Szerkesztve ]
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Jahno
veterán
válasz blueboi69 #112551 üzenetére
Túrabakancs nekem egyszer nem jött be, azóta a túra/irodai és mindenféle bakancsom ugyanaz. Asszony pár hete mondta is, hogy vehetnék akár egy ugyanilyet ünnepnapokra és akkor nem molesztál, hogy le kellene takarítanom. Lehet szót fogadok. Igaz ez is kezd szétmenni, de van még 1-2 normálisabb cipőm is, ami elvileg üthető.
Éjszakai fotózáshoz elő akartam szedni a hálózsákom, erre kiderült, hogy ismerősi körben mindenki 10-20 darabbal dobálózik igény szerint és évi 1-2 alkalommal ha úgy adja, akkor jut nekem is. Ennyire nem érzem szükségességét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Mobil flották
- Autóhifi
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.