Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz npera #112028 üzenetére
Idehaza ha rendesen be tudsz szivárogni helyekre, akkor vannak veteránok akik elő tudják adni a dolgokat, vagy pld. egyik múzeumok éjszakáján volt pár arc akik rakétaszimulátorral jelentek meg. Csak ez nem olyan látványos, mint ahogy egyesek elképzelik és szerintem nem is teljesen civileknek való. Jó pár éve voltak nyílt napok is, ott megnézhette volna hz, hogy milyen pontok picsognak a képernyőkön.
Most nem tudom ezek miképpen vannak, de ha valakit nagyon érdekel akkor van toborzás (akár közvetlen személy is a helyhez, akit itt nem HResnek hívnak ) , van rakétás ezredünk, van éles lövészet (ha az árvízi- és hóhelyzet is úgy adja ki) és ha valaki addig eljut, akkor elég sok elméleti/gyakorlati dologgal lesz tele a feje, így akár mondhatja is, hogy kicsit jobban ért hozzá, nem 70 éves eszközökkel
Lehetőség adott.
Június elején pld. lesz egy összejövés autentikus környezetben, eszközökkel. Évek óta készülök ilyesmikre, csak mindig hamar tele lesz a naptár. Ha másért nem, akkor pld. egy ilyet kiállítanak eredetiben és ezt is addig kell megnézni, míg lehet:
Nekem csak haditechnika órán próbálták a fejembe verni amit ugye lehetett, de lehet igaz sem vót, vagy minek. Pár dolgot követek, vagy néha lendületből körbenézek a világban, mert Wikipédia csodákra képes és ennyi. Egy része érdekes és jó, földön kúszni meg VV mentesíteni nem poén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest