- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Sipi- #100721 üzenetére
Ezt el kell olvasnom, mert felét nem értem:
"Az egyik legfontosabb tanulság, hogy a Pegasus észrevétlenül, akadály nélkül be tud jutni egy átlagos készülékbe – viszont benne maradni a készülékben már sokkal nehezebb. Az operációs rendszer frissítése, de akár a telefon ki-be kapcsolása is megszakíthatja a kémszoftver háttérfolyamatait."
Régebben volt pár felhasználóm, aki mindenféle titkosítós modult szeretett volna venni a telefonjára, akár külön SDkártyáról indítható komplett keretrendszerrel együtt, meg egyéb csodát. Mellé szabadszoftveres csetelőkben bízott, ami "tutifrankó" és lehallgatásmentes. Nyilván.
Azt nem teljesen értettem, hogy kitől fél, de legyen az Ő baja és engem hagyjon ki az ilyen zűrökből. Akkor Neki is mondtam azt, ami egy csomó VPN-es elbújós témánál jön elő, hogy valójában ki üzemeltetheti és miért? Vagy mi van mögötte? Lehet pont ott ezért lopják az adataid, mert sosem tudni. Előző témakörben hasonlók voltak.
És én emlékszem HWSW-n, hogy mikor mindenki győzködött, hogy majd a droid az igazi lesz és jogosultságkezelős, meg világlegjobb hardvere, optimalizált, rózsaszín felhők egyebek. Azóta eltelt 10+ év és 10 verzió, közben a cucc most lesz kb. ott, amit 10 évvel ezelőtt felvázoltak. Sőt, annak csak töredékét teljesíti és nem is látni a katyvasz végét.
Amilyen lukakat látunk telefonban és sok másban, néha csodálkozom, hogy mitől működik a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest