Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Q initiative valaki? itt van par Q-s, nem?
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Na volt projector libeges meg asztal ala bujas meg ilyenek...
6.7, eszaki sziget kozepen foldrenges.
Parom 3ikon volt epp, o jobban megijedt mint en a foldszinten.
-
BobaHWSW
aktív tag
Astronomy photographers of the year.
Egyik kategoriaban:
SKYSCAPES: Circumpolar © Ferenc Szémár (Hungary) - WINNER
Masik:
OUR MOON: From the Dark Side © László Francsics (Hungary) - HIGHLY COMMENDEDKetto magyar is. Kiraly!
Ez mondjuk nem kiraly (bar vicces):
Gatyatető, Hungary[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
31 nz centert veszek egy kilowattot. Kb 15khuf egy atlag havi szamla.
Mosogatogep, mosogep, szaritogep heti 1-2szer megy, sutonk elektromos, tv megy napi 5-7 orat neha tobbet, konzol, laptop es mas par aprosag.
Draga itt az aram mindentol messze.
-
BobaHWSW
aktív tag
Kiultunk picit a partra ebedelni. Tipikus Wellingtoni epitkezes, random elszort hazak a hegyen. Innen nem messze, 2 obollel arrebb lakunk.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na elozo fotozas kepeit fel se dolgoztam pedig, az jopofabb. Igyekeznem kell.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ilyet kaptam tegnap:
A kozepsot, a deadly chillies sauce verziot. Eddigi legerosebb amivel talalkoztam. Belenyomtam icipicit a kanal veget, egy csepp se volt rajta csak megfestette a femet picit es mar attol is bekonnyeztem piciket.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ha kajatube akkor epic meal time.
-
BobaHWSW
aktív tag
Wellington jelen!
-
BobaHWSW
aktív tag
Filmajanlo:
[link]
You might be the killerIgen zseni volt. A harmadik vetitest lattuk a filmbol a vilagon, szoval talan eddig lattak 250-300an. Hatarozottan zsenialis. Kaszabolos meszarlos okkult horror film 10% komediaval fuszerezve es konnyitve.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na megvannak az uj gumik. Mai arfolyamon picivel 390khuf alatt volt a 2*4gumi es a centirozas. Szigetorszagon lakni draga...bridgestone turanzak az enyemre es valami bridgestone highway suv gumik a crvre.
Felniken van par lezuzas, akkor mar azt is majd megjavittatom valamikor.
-
BobaHWSW
aktív tag
Jah es itt a "nyar". 18 fok van de mar nemtudom megfogni a kormanyt es szauna van a kocsiban delutanra.
Mindenki megmondta amikor sotet autot vettem, hogy kezdo ujzelandi vagyok.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Gabibácsi #10650 üzenetére
Jaja, mazlim volt epp. Ezek csak 17es gumik szerencsere es 3at fizet 4et kap listarol valasztottam mindegyiket. Ha pl olyat kerek ami most van a kocsin (defekt turo potanza) akkor az 245khuf lett volna csak az egy szett. Igy szerintem is eleg olcson megusztam.
Viszont a kulso potkereket nem csereltem crvn. Van evi 3 kiszallasom az AA autonal, majd az megoldja.
-
BobaHWSW
aktív tag
De marhara mas szineket latok telefonrol mint laptoprol...
Nalayok a szirom az feher vagy erosen zoldes arnyalatu inkabb? Laptopon hideg feher a szirom, telon zoldes feher/szurke.
-
BobaHWSW
aktív tag
Gumi temara meg koszonom. En is igy gondoltam. R17 az r17 ugye... Nembabakocsi kerek szoval onnantol mindegy.
-
BobaHWSW
aktív tag
No ez igen erdekes... A telo messze kozelebb van a kalibralt monitorhoz mint az otthoni ips laptopunk. A szirmok enyhen zoldesek, semmikepp sem feherek sem enyhen kekek. Hmm... Meglepo.lehet cegbol kikolcsonzok hetvegere egy kalibralot es ranezek a laptopra.
-
BobaHWSW
aktív tag
-
BobaHWSW
aktív tag
A hondanak a 2.2es dizelen elagyalnek de amiota ittvagyunk egy dizel hondat se lattam. Accordbol jelenleg ujkent csak a 280 lovas v6os accordot latom.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ja amiota ittvagyunk en egyszer mentem 110kmh fole egy isten hata mogotti helyen mindentol tavol mert amugy nagyon bevizsgajak a vegbelet az embernek ha gyorshajt. 102nel 100as sztradan mar kapott kollegam 30khufot es bunteto pontot.
Viszont a hegyekdombok es kicsi elozesi lehetosegek miatt azert jol jon a kocsi ereje. Gyenge autoval kinszenvedes itt az elet a varosonkivul.
Haver vett 1.6os 105 lovas mazda3at es mondta elso heten megbanta amikor kiment vele wellingtonbol.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
#fotostopic
Harmadik kep erosen bemozdult de orultem, hogy egyaltalan celozni tudtam a geppel annyira fujt a szel.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz -NoVa- #10736 üzenetére
Haver csaja multkor megszolt, hogy szaguldozok accorddal. Mondtam nezzem az orara, nem szaguldok. Haver hatraszolt neki es annyit mondott, hogy a rav4ben magasabban ulnek es nem jon ki ez miatt ennyire a sebesseg erzet. Haver eleg padlogaz satufek modban vezeti a rav4et, kizartnak tartom, hogy en vezettem volna sportosan. Max az accordnak szebb a hangja es ha odalepek akkor jobban hallani, sima utazaskor kussol.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Bujdy81 #10750 üzenetére
Elnezest, nem akartam serto lenni.
Account feltoresrol szo sincs. Amiota az eszemet tudom elfogadhatatlannak tartom a dizelt autoba. Undorito a hangja, hanyinger kelto a rezgese valamint a kornyezetet es az egeszsegunkre is karosabbban hat. Az, hogy joesetben kevesbe megy csak kulon bonusz.
Es azt tenyleg nem viccbol mondtam, hogy elmenne az eletkedvem. Akarhanyszor utazok dizel autoban (ritka de megesik... A cegben a legtobb auto hibrid vagy elektromos de meg van par dizel kisbusz) azok bizony rendkivul gyomorforgatoak.
Amugy azt is elfogadom, hogy a mai PC vilagban megvetendo ha barkinek velemenye van.
De megismetlem, nem akartam serto lenni. Qnadam tultette magat vagy csak magaban lehulyezett. De nem volt itt semmi palfordulat.
Jah, a dizel hondat pedig csak viccbol irtam, hogy elgondolkodnek rajta.
-
BobaHWSW
aktív tag
Az kulon szerencse, hogy mindenfele szopas papirmelo es egyedi plusz adozas van dizel autokra itt nomeg vannak kutak ahol olyat tankolni se lehet.
Kanadaban szinten nem jarhato ut. Kutak ketharmadan nincs is dizel es boltokban is nagyon kell keresni a dizel szemely autot. Europai dolog de mar mulo karos szenvedely en ugy erzem.
-
BobaHWSW
aktív tag
Lehet csamcsogni:
https://divany.hu/szuloseg/2018/11/06/gyerek-uj-zeland-amerika
Kollegam felesege a kedves interju alany.
Kollegam valahogy nekem eloben elegge mast mondotr.
-
BobaHWSW
aktív tag
Hazakoltozes. A szeretnenk hazakoltozni es a "majd hulye leszek..." kozott latok nemi kulonbseget.
Oviba es iskolaba nemtudok beleszolni. Azt en is hallottam, hogy a fejlett orszagok kozul ujzelandon van az egyik legmagasabb gyerekongyilkossagi arany.
Az egesz orszag es az ovibes az alsos osztajok halal nyugisak. Aztan a gimi mar kevesbe, es amikor meg rajonnek, hogy az egyetemi szinten esetleg mas orszagokban sokkal magasabb elotanulmanyokat varnak el akkor jon a padlot fogas.
Kb mint amikor a rossz tanulot megdicserik amiert nem bukott meg aztan meglepodik, hogy allandoan dicsertek de megse kerult be az egyetemre.
Nagyon sok kollegam akkor lepett le innen amikor altalanos vagy inkabb gimis koru lett a gyereke pont ezekbol az okokbol.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na Kanada utan felirom Ujzelandot is az orszagok listajara ami nem fogadja el a magyarorszagi orszagos fordito es hitelesito iroda dokumentumjait. Pompas.
Kressz vizsga elnapolva.
-
BobaHWSW
aktív tag
Gumisoknak miert maniajuk az egekbe loni a nyomast? Ott a kocsin, hogy 16os kerekre 2.0 17esre 2.2... erre 270 volt accordban es crvben is.
Erre valami tipp? Jobban tudjak es ez igy korrekt?
-
BobaHWSW
aktív tag
Nekem marhara fura, hogy accordra 2.2 van megadva a kia matrican crvre meg 2.0, nem keves ez?
Holnap reggel ha nem felejtem el akkor megnezem a gumi oldalat, hogy mi az ottani max nyomas. Lehet a gumis arra fujja.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz -NoVa- #10851 üzenetére
Jah neztem egy fotos csokat akinek egy toyota forerunnere van es amikor sziklas talajra er elotte leereszti kicsit a gumijait. Sajnos mar nem emlekszem honnan hova.
Foldut/kavicsos sziklas ut az nem opcios hanem kotelezo lesz de majd csak masfel honap mulva. Most hetvegen Queenstownba repulunk le 3 ejszakara. A repulon milyenre kell fujjam a gumikat?
-
BobaHWSW
aktív tag
Igen. Van egy resz ahol mutatja, hogy vett kis elore kalibralt izet amivel pikkpakk letudja engedni a kerekeket a kivant nyomasra.
Fu de varom mar a karacsonyt. Sajnos pont telihold idoszak lesz... Nyilvan ilyen a szerencsem. Rendes dark sky reservebe megyunk es teliholdkor...:D
Na majd meglatjjk ebbol mit hozunk ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Energiaital topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Formula-1