- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #136986 üzenetére
Nem sűrűn küzdök, hogy pénztáros is legyek, de amikor ez volt, akkor ott rohadtul nem lehetett ilyen opciót, mert mi van, ha nem Borsodi hínáros, hanem mondjuk Paulaner, vagy valami egyéb. Ugye súlyra egyforma, de árban nem biztos. Szóval egyesével kellett baszakodnom, mert a vonalkód, az tuti. Meg a mérleg.
Ez idén nyáron volt Mezőkövesden a Lidlben.Felénk a Lidlben akkor használom az önki kasszát, ha csak 1-2 dolgot veszek, a többinél kivárom a sorom, mert van benn kasszás.
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #136986 üzenetére
Lidl-ben nem, pl. Tesco-ban igen.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136943 üzenetére
Azt hogy? Nekünk van egy haverokkal... Képzelheted mi megy ott.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #136943 üzenetére
Pár napja megzavarodott, posztokra is jön. Szoftver ez is, csak ne legyen tartósabb szankció. Mellékesen úgyis vicc, most egyik burgerezőt húztam le értékeléssel azt a Google dobta vissza, mert alapelveket sért. Pedig bele tudtam volna írni mindenféle csúnyát, aztán inkább visszafogtam magam.
Ennyit tud a mesterséges intelligencia, múlt héten megint sok csaló reklám volt, eseményeket sorban klónozzák oldalnak és televerik bankkártya lopós linkekkel, lehet jelenteni és semmi nem történik. Azért jelentjük és próbálkozunk.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136922 üzenetére
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #136913 üzenetére
Ne is mondd, mikor a fiamat mindenféle csapatsportos labdajátékos dologtól eltiltották, erősen gondolkodós időszak volt, hogy hová csatornázzuk be ezt az energiát. Szerencsére a zongora bejön neki, egy Orosz nő tanítja, és valami zseniálisan kezeli. Türelemmel, kreativitással és nem erőltetve, a zene, zenélés szeretetére vezetve rá, nem tisztán a mechanikus játékra. Ha meg fáradt volt, és más számára kezelhetetlen, simán játszik neki pl Rush-E -t, átbillenti szórakozásba az órát munkából, ilyen tanárból kéne sokkal több. Most már ha épp valami bántja a gyereket valami, leül a zongora elé, és valami dadaista improvizációban levezeti ott a feszültséget legalább részben, szóval ez egy apró siker.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136913 üzenetére
Hát, az úgy elég szar lehet
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136910 üzenetére
Az kellemes úgy
Szombat délelőtt a leánynak Bozsik kupa volt még. Kezd alakulni. Még sokat kell fejlődnie, de már látszik rajta, hogy egy hónapja jár focizni. -
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #136764 üzenetére
Ez csak asszony melóba járása, napi kb 20-25km, meg ha olyan dolgot kell elhozni, amihez kell a tetőcsomagtartó, egyébként a cégessel mászkálunk. Na mondjuk abba azért ennek a 2-3xosa megy még bele havonta.
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #136764 üzenetére
Szerintem az a 2. autó, az elsődleges megy céges kártyával. Nekem is tankolnom kellett a cégesbe saját pénzből múlt hónapban 5ezer forintot, mert kifutottam a keretből (éves km keret lesz még nehéz, majd rá kell kérdeznem, hogy mekkora baj ha túllépem az évi 20e km-t). Yarisba augusztus végén tankoltam utoljára, de még talán csak 100 km körül mentünk vele azóta
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #136661 üzenetére
Pedig az még egy közvetlen vonal, csak kicsit van kavarodás a pótlásokkal és most jobban késik a szokásosnál. Decemberig ez van, utána meg.... Utána majd kiderül. Valamire úgyis rá lehet fogni, MÁV infó már múltkor érdekes volt, kicsit átszerkesztette a sablon kiírásokat, gondolom azért, hogy a mozdony hibákról ne lehessen statisztikát gyártani, mert kicsit konkrétabb dolog, mint ha fa dől a sínre vagy gyalogost gázol és vezetéket lopnak...
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #136609 üzenetére
"A konyveket befoliaznotok nem kell felnetek jo lesz ha mindenki egyetert en nem ellenzem"
- Amea -
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #136609 üzenetére
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136512 üzenetére
Szerintem ha raguglizol az elso oldalon ami van az nagyon tre nem lehet.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #136512 üzenetére
Közvetlen a WordPressnél és kb. ennyi.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley #136491 üzenetére
Mi egy Fehérvár-> Székelyudvarhelyt. Az konkrétan 11:45 perc vezetés volt, plusz 11 perc tankolás szünet. Az tényleg majdnem az "egyseggel" kategória volt. Egyszer kibírtam, de nem csinálnám sokszor magamtól...
-
JonesC
tag
válasz
A. Crowley #136294 üzenetére
Ha gondolod küldd át: worxxakt.hu
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #136294 üzenetére
Tudok egy gyorit. Ha jol emlekszem a nejednek anno mondtam de nem emlekszem pontosan.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #136059 üzenetére
7.8-on volt az S60 2.0T sokáig, de most majd a hideg motoros 3km-es sprintekkel megint helyrebillentem a világ rendjét.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #136059 üzenetére
-
Grillo
őstag
válasz
A. Crowley #136036 üzenetére
Én beszéltem telefonon az Oktogon szervízzel az órám miatt, most már nem lehet?
-
WiZARD
addikt
válasz
Nekem november óta bírja, remélem még kitart egy darabig, mert nem tudom és nem is akarom nélkülözni pár óránál tovább.
Kiváncsi leszek sikerül-e elintézned, hogy megvárható legyen a csere. (ami nyilván nem több egy pár perces műveletnél)Innen nem nagyon tudom elképzelni hogy olyan telefonra váltsak, aminek nincs ekkora kijelzője...
-
-NoVa-
addikt
válasz
Meggyőző érv, miért nem akartam ilyet még.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #135782 üzenetére
"Lángol már a Parlament?"
Ma sem gyújtottam fel, bár fene tudja. Szép épület, anno Freddy Mercury is meg akarta venni nyaralónak poénból, én inkább mindenféle fontosember és családtagjai értekeltségi dolgait piszkálnám, amiért nem olyan kár. De azokat sem gyújtottam fel ma sem, elnézést, az én hibám. Is.
-
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #135765 üzenetére
Te nem itt elsz? Mar az is "Meszaros Lorinc"-e, szoval azt csinal amit akar. Akar visszamenoleges hatallyal is. Jogallam, mi?
-
-igu-
addikt
válasz
ha a kérdésed alapja a szaldós kavarás, akkor az nem a szolgáltató f.szsága: kormányrendelet van róla
a szolgáltató persze dörzsöli a markát, hisz állami szinten kapott zöld utat a kizsákmányoláshoz -
vkp
aktív tag
válasz
Magyarországon? Azt csinálnak amit akarnak... Max felmondja a szerződést, a betápodat levágja, bedobja az udvarba, aztán perelheted és 3-10 év múlva lesz is újra villanyod. Már ha kifizeted az új mérőhely kialakítását ami addigra lesz vagy 2 milla...
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #135741 üzenetére
"Most tényleg, erre mit lehetne mondani?"
Én általában igen hosszú, cifra, kissé repetatív káromkodássorozatokat szoktam. Nem segít, de jól esik
Vagy zene be, hátradől, kávé. Aztán jön az iskolakezdés.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #135018 üzenetére
Akkor itt az ideje majd este a fogadáson előállni a díleri dumával, mikor úgyis be kell mutatkozni 2 mondatban. Csapatot és edzési lehetőséget keresek, hogy még jobban teljesíthessek és elérjük a céljaink
Aztán vagy lesz valami vagy nem. Faluban felénk egész normális a PógárJenő, lehetőségeihez képest az ilyen feltörekvő ifjúságot némi KP-val meg ajándékutalványokkal is próbálja támogatni.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #134986 üzenetére
Ebben a sportban is van ilyen mindenféle edzőtábor meg egyéb év közbeni mérkőzés?
Semmit nem tudok róla. Úszó és műugró ismerős még akad, kézilabda/karate/jéghoki vonalon meg ugye éves naptár, aztán mennek mindenfelé Európába is.
Fatornyos falum klubja messzebb is, mert megint jól szerepeltek az EB-n és októberben mennek Tókióba a karate VBre. Az szerintem ott nem a kispálya, vagy ha azt nézem, hogy az előző időszakban 50-60 nemzetközi indulóból két dobogós helyet húztak be, akkor meg főleg.
Fociról ha valaki beszélni próbál, akkor felkészült vagyok, Castrum SC, Hatvani Gigászok, Szolnoki Orkák, Vörös Farkasok, Tehenkolmop, jónapot
Mondom ezt így pár régebbi MTK meccs után.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #134983 üzenetére
Amíg tetszik Neki, addig csinálni kell, oszt lehet kint még pénzt is tud belőle facsarni. Itt sem tudnám eldönteni, hogy mik a határok, vagy mit lehet túlzásba vinni meg szülők meddig bírják logisztikával és lóvéval.
Mindenki hozzájárul amivel tud és ha azt nézem, hogy 42 kép lesz nagyban kiállítva, akkor ott erős rosta is lehetett. Előnyöm, hogy átlagos elcsépelt giccs látképpel futottam, csak ide meg pont olyanok kellenek és nem szétművészülős cucamucák:
-
eattila
őstag
válasz
Grat!!!!
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #134986 üzenetére
-
npera
addikt
válasz
Nájsz!
-
-igu-
addikt
válasz
ehhez csak gratulálni tudok
magam is voltam hasonló cipőben, a tanulmányi eredményeim okán gratulált és kezet fogott velem Kádár János
szerintem azóta se mosott kezet -
Sipi-
őstag
válasz
Ilyen komolyan sportol a gyerek? -
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #134591 üzenetére
nem követem ennyire részletesen, csak emlékeztem, hogy pár napja láttam ezt a cikket
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #134447 üzenetére
Azért kár, hogy nincs olyan hely ezeken az eseményeken, ahonnan jobban belátni / többet látni a járművekből. Ez a pár100 méter azért nem sok. A hang viszont okés.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #134444 üzenetére
Ez melyik pálya?
Forma-1 előtt / közben?
GT3 vagy GT3 RS? -
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #132854 üzenetére
Megcsináltam ma otthon sütőben, nem grillen. Nagyon jó lett, a szósz is, a tészta is. Köszi a receptet! Én 4 részre vágtam a tésztát, mert csak kicsi pizzalapátom van és nem akartam sütőpapírozni. Csak egyszerű sonkásat és szalámisat csináltam. Csak az elsőt sikerült kerekre nyújtani, a többi formátlanabb lett, de az ízét ez nem befolyásolja
Majd kipróbálom grillen is, de ott valahogy kicsi tűzzel kell kezdenem, hogy ráférjen a pizzabox. -
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley #134347 üzenetére
De nem értem. Elvileg éves olvasás van, az éves mennyiséget osztják 12-vel és az a havi számla. 161 m3/hó, az picit túl van a rezsicsökkentett (haha) mennyiségen, de nem ennyivel.
Ti melyik szolgáltatónál vagytok?
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #134113 üzenetére
Ah, akkor ez elég kellemetlen sajnos. Márkaszerviz csak széttárja a karját?
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #134098 üzenetére
Sima DIN-es izé nem tud a helyére menni? Akkor abba olyan Pájonír rádiót raksz, amit csak akarsz.
Vagy ebbe olyan kell, ami a HVAC-ot is vezérli?
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #134090 üzenetére
Kb. 1000 km? Nem rossz
Még az automata Mazda 6 van? -
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley #134090 üzenetére
Az több, mint a München-Szecső?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
A. Crowley #134010 üzenetére
majd akkor lesz erdekes ez, amikor aug-ban megjonnek az elso eves osszesitok tomegesen olyanoknak is, ahol egy ilyen 98k-t kifizetni nem ugyanaz a tortenet, mint pl neked vagy itt akar tobbeknek is...
de majd tuti megy ra a kormanyzati prüsszelezes -
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #134005 üzenetére
Érdekes, mert egy barátomnak is 1 hete jött, pont 98ezres gázszámla...
Ráadásul náluk hőszivattyú van (asszem már 1 éve) szóval nem indokolt -
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #134008 üzenetére
Eddig sem nagyon érdekelt senkit, néha még le is hírezték, hogy jól áll a létszám, valamikor a jövőben AKÁR ezt meg azt is kaphatNAK, dekülönbenisprüsszel. Ezzel a mantrával legalább nem lepnek meg, mint a kínai-magyar TV-vel. Párttitkár havernál is rákérdeztem, hogy ez az eszement plakátháború és a többi szerinte mennyire túlzás ha 10 másodpercet nem lehet élni rádió/közterület mellett olyan nélkül, hogy orrbavágna, de elintézte valami átlag kommunistázással. Ennyit tudunk.
-
WiZARD
addikt
válasz
A. Crowley #134008 üzenetére
Birka nép ez, majd páran elmennek máshova, többség puffogva aláírja és csinálja tovább...
Nem várok csodát. -
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #133999 üzenetére
Evente egyszer van ilyenkor elszamolas, nem? Mikor van a fordulonapod? Nekunk valamikor aprilisban es akkor megjott rendesen. Ket vagy 3 honapnyi gazzal kevesebbet fogyasztottunk, kuldtek is a nullas csekkeket esz nelkul.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #134005 üzenetére
Gondoltam, azért tettem hozzá, hogy limiten belül vagyunk elvileg.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #133999 üzenetére
Gázzal fűtök, átalányt fizetek. Határtérték alatt vagyok. Nem tudom van e elszámolás, ha jön számla, kifizetem.... Legutóbb 975 Ft jött 2 napja.
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
A. Crowley #133963 üzenetére
NoVa-t kb. nem köti ide semmi.
Nemzetközi suliba járnak a kölkök, család nem nagyon maradt, barátok jelentős része elment már. Minek maradjon? Hogy a gyerekei is azzal a szarkupaccal szopjanak, amit a gombák négy éventem megszavaznak? Közben benne van, hogy bármikor változhat bármi. Most még nem verik a szemüvegeseket, de eljöhet az is...Nekünk nagyon sok barátunk van itthon és a család is szerencsére még egész jó létszámban és kapcsolatban megvan, ezért maradunk. De hogy egyeske nem fog magyar egyetemre járni az 99%, ketteske esetén 95%. Hármaska passz, de négyeske a 3,5 évével lehet, hogy semmilyen magyar iskolába nem fog járni.
Fájni fog, ha menni kell, de nem én tehetek róla! Abba belenyugodtam, hogy az én jövőmet ellopták, a gyerekeimét nem akarom hagyni!
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #133974 üzenetére
Csak egy rövid megálló volt, már Püspökszilágyon boldogítjuk a haverokat.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Nem megoldás, de nincs megoldás. Alapvetően nagyjából 78 éve a Szovjet titkosszolgálat vette át az ország uralmát, és a mostani politikai elit is az ő bábjaikból került ki. Az igazán fontos nagy méretűre hízott gazdasági ágazatok alapvetően klasszikus komcsi szolgák, és függő/érdekelt személyek kezében vannak. Az MSZMP -ről továbbment baloldali oligarchák is csak addig voltak köpködött ellenségek, amíg szép lassan át nem mosakodtak NER vállalatokká, onnantól nemzethy érinthetetlenné nemesültek. Ez akkora gazdasági/politikai hatalom koncentrálva, amit békés legális úton nem lehet elmozdítani, hiszen a legalitás az ő törvényeik szerint működik, és a média szabadon hazudhat bármit következmények nélkül bárkiről. Ebben a közegben bárki bármit tesz az emberek érdekében, csak karaktergyilkosságot kap hálaként, és a megvezetett névtelen járókelők tömegének a gyűlöletét.
Hogy emellett mi történik az oktatással, mi történik az egészségüggyel, mi történik a szabadságjogokkal, mi történik a csökkenő vásárlóerőnkkel, mi történik a nemzetközi megítélésünkkel, és mi történik a közhangulattal, az mind egyfelé mutat. Van egy kultúrális gyökerem, van történelmem, van múltam, de hazám, az már akkor is csak egy illúzió volt, amikor megszülettem. Rég elvették ezt tőlünk, csak mai fejjel mai történelemtudással és mai információmennyiséggel máshogy olvassa az ember a 100-150 évvel ezelőtti irodalmat, ahol a kiégő, depressziós értelmiség szembesült a reménytelenséggel, hogy itt nem lesz polgárosodás, a feudalizmusba ugyanolyan erővel kapaszkodik a tömeg alul, ahogy az irányítást markában szorongató nagytőke felül.
Megoldás? Aki marad, annak ki kell fizetnie az új generáció feltőkésítését, és a német szolgáltatók/építőipari szereplők/üzemeltetők kizavarása miatti hatékonyságcsökkenést. Ki kell fizetni a kínai kamatokat, ki kell fizetni az elmulasztott karbantartást, az összeomlásokat, a tudatlan tömeg hatékonytalanságának az árát, mindent. Kell ezt életben tartani? Inkább roskadjon össze, essen szét, pusztuljon el az állam, majd a szomszédok között osszák szét a tetemét, hátha születik belőle valami jobb. A területet szeretem, az embereket szeretem, az államot, bürokráciáját, a kormányzati szerkezetét saját konfliktusaim alapján tiszta szívvel megvetem, ellenséges és akadályozó közegként élem meg.
-
-igu-
addikt
válasz
Tudsz jobbat?
Széllel szemben hugyozni kifulladásig, és elvenni a gyerekek elől a lehetőséget egy normális életre máshol - nekem nem lenne opció. -
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #133956 üzenetére
Igen, a Kavébajuszban ülünk leghátul. 40 perc múlva jár le a parkolójegyünk.
-
válasz
A. Crowley #133927 üzenetére
pléd viszont az új hardverek alá.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #133806 üzenetére
Ha már újabb távirányító. Series 6 samsungnak ilyenje van, és habár van a TV-nek saját minden app-ja, de azért gond nélkül megy a HDMI-n át a rádugott OSCM-s rPI irányítása is, meg a másik HDMI-n rádugott szolgáltatói androidos kisdoboz is, szóval nincs másik távirányító.
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #133582 üzenetére
1 hónap ingyen kecóért beruháznék még kemping cuccra is. Max "jó lesz valamire" vagy eladod. Dolgozáshoz nem értek, de akkor nézz egy Airbnb apartmant, ha már spanyol. Ott minden is van.
Occsó mobil ágyam mondjuk pont van. Nagyon szar.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #133582 üzenetére
Mi vettünk nagyon májer önfelfújós matracot és profi hálózsákot, kényelmesebb, mint a random ágy, ami nem saját.
-
válasz
A. Crowley #133527 üzenetére
tény, hogy akinél voltam, magyar buszvezetőket emlegetett, nem villamost
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #133455 üzenetére
Napi 10k nem is sok. Sharenow/Limo hétvégi akciós nincs?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
A. Crowley #133443 üzenetére
Touran
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #133157 üzenetére
Ach... bocsánat, ezzel nem voltam képben. Köszi!
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #133152 üzenetére
Arrafelé ilyenek a házak, amik kívül fával vannak burkolva.
Mint a hollandoknál is jellemző a barnás klinkertégla, függöny nélküli ablakokkal. -
npera
addikt
válasz
A. Crowley #133152 üzenetére
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #133085 üzenetére
Most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Hírcsárda tagjai bekerültek a kormány tanácsadói testületébe.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #133090 üzenetére
Lefordítom: Kedves állampógárok, kell a pénz, de k_vára. Meg kokóra. Meg csak úgy. Vegyetek b_sszátokmeg!
-
Jahno
veterán
válasz
Gyönyörű. Mondjuk az sem egyszerű, hogy a BKVn is "mentsük meg Budapestet" meg ilyesmi mantrák vannak, meg hát kinek mi a megmentés. KRÉTA nem erre való, ahogy az utastájékoztató rendszer sem.
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #133087 üzenetére
Egyelőre nem, de majd Jahno kijavítja a hiba okát, vagy mittomén. Végülis milliós nagyságrendű üzenetet kell kiküldeni, ami... Postán lassú lenne, úgyhogy ezek az állami rendszerek ezt emulálják kicsit.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Saját magam lepődnék meg a legjobban, ha vennék, de ezért a spamért benzin/gyufa járna.
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #132914 üzenetére
Biztos...
Tanfolyamon végülis elmegyTippnek meg jó, akár, legalább nem ragad le a kőre, hogy fel keljen vakarni.
-
zetor2000
őstag
válasz
"Sodrófával nyújtsd a pizza lapokat maximum 3 mm vastagságúra,
és helyezd sütőpapírra . Helyezd rá a kívánt feléteket.
Majd sütőpapírral együtt csúsztasd az előmelegített pizza sütőkőre."Öööö....
A nyújtás oké, legyen vékony, végülis sütéskor feljön, mert van benne élesztő.
De...
Sütőpapír? Pizzaküre, úgy, hogy pizzát sütünk? Tanfolyamon?Mivaaaan?
Sosem láttam pizzériában sütőpapíros pizzát. Ez nekem nincs meg. A mirelit alatt oké, hogy van, de az a nagyüzemi szar, amit megúszós, este 11kor hazaeséskor csinál magának az ember, hogy legyen valami, amit meg tud enni, miután megfürdött. De én ott is inkább a rácsot használom, hogy arra teszem a tésztát, azt majd ami akar lecsorog a sütő aljára, hogy legyen mit takarítani... (oda kell egy darab alufólia vagy izé, amit ki lehet hajítani. Sütés után.)
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #132880 üzenetére
De durva, első kuglis linket megnyitom és rögtön faszenet gyártatnának a szerencsétlen júzerrel "akkor a pizzakőre helyezett pizzának legalább 400-450 fokra van szüksége megközelítőleg 30 percen keresztül,"
30 perc, az... Bár nem vagyok egy pizza zsonglőr, de ismerem a szakirodalmat és tudom kit kell megkérdezni
Következő találat már elég reális:
"A sütési idő függ a sütő hőfokától és a pizza méretétől. 250 fokon kb. 15 perc alatt sül meg egy 35 cm-es pizza. Nálam kb. 300 fokig lehet tekerni, úgy 8-10 perc is elég. Fele adag tésztából készült, 25 cm-es pizza kb. 2 perccel gyorsabban kész van. Akkor van kész, ha elolvadt rajta a sajt, és szép barnára sült a széle."
Lehet csinálja is, nem csak ír róla :-D
Következő is:
"fatüzelésű kemencében, amelyben a fa nemcsak parázslik, hanem láng is van: kb. 450-500 fok, a sütési idő kb. másfél perc, közben a pizzát egy lapáttal vizszintesen forgatják, hogy mindig másik része nézzen a tűz feléfatüzelésű kemencében parázsló tűznél. kb. 300-350 fok, a sütési idő 2-3 percelektromos kemencében (ez azonban már nem az igazi, csak sokkal kényelmesebb, mint a fa tüzelésű) 350 fok, sütési idő 2-3 perc.otthoni sütőben, amelyik tud 300 fokot, 8-10 perc."
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #132873 üzenetére
Akkor eszkábálok valami ajtót elé... Vagy fedjem le egy tepsivel a pizzát a pizzakövön?
-
Grillo
őstag
válasz
Na ezt mentem, és ki fogom próbálni, most lesz a Lidlben pizzakő, venni is akartam.
-
Sipi-
őstag
válasz
Köszi a receptet, mentem
-
Jahno
veterán
válasz
A. Crowley #132630 üzenetére
-
blueboi69
őstag
válasz
A. Crowley #132608 üzenetére
Na most ha te nem mondod, hogy a Hajós nem mondja, akkor én sem hallgatom meg.
Ez eléggé ottvan. Mármint a koncertet kezdtem amit linkeltél.
Mondjuk én a szöveg 90%-át nem értem, de annyira nem zavar. -
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #132603 üzenetére
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #132604 üzenetére
Én vagyok legjobban meglepődve, de ez nem szar.
Köszi. -
eattila
őstag
válasz
Lesz még első éjjszaka joga.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Heti Hiánycikk rovat?
-
-NoVa-
addikt
válasz
A. Crowley #132527 üzenetére
Alapvetően identitás - ellentét politizálás megy mindenhol, a másik végén utolsó? születésnapját ünneplő hűtlen szolgánk pózol. Ilyenkor illik leesnie a két végén a túltolt szélsőségeknek, és kezdeni újra középtájról a húr feszítését, már megvan a kellő távolság hozzá, hogy.mindkét végétől tisztán és világosan elkülönüljön szinte bármi kicsit is vállalható.
A gond az, hogy ez ritkán esik meg békésen, a harcias dolgokat meg általában a leghangosabb vezeti, nem a legértelmesebb, szóval részemről apatikus közönnyel nézem, ahogy a szélsőjobb - szélsőbal marakodik ilyeneken. Az USA-ban van kultúra a konszolidálódásra, jó irányba mozognak a dolgok lassan, itt nincs.
-
-igu-
addikt
válasz
Kezd?
-
eattila
őstag
válasz
Kissé?
-
válasz
A. Crowley #131944 üzenetére
köszönöm! egyelőre megnézem az itinert, amit a vendéglátóm írt nekem, aztán lehet hogy kérdezek
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #132050 üzenetére
Ez nem verseny, te :)
Azért jobban örülnék én is, hogy ha a kialkudott órabérem mellé jutna számottevő más is. Az éves 200 euró kultúrautalvány nem az. Panthera koncert mondjuk épp kijött belőle... -
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #132047 üzenetére
Én 30+ év alatt egyszer kaptam 300 euró bónuszt, de vastagon volt mögötte vállalás, amit a CEO ember orra alá dörgöltem, mert magától inkább csak kussolt.
-
Vodike
tag
válasz
A. Crowley #132047 üzenetére
Nálunk van minden, én nem kerülöm el ezeket a cégeket
-
Vodike
tag
válasz
A. Crowley #132045 üzenetére
Nem vezetőként is jár a bonusz meg a céges kocsi egy bizonyos szint felett. Legalábbis nálunk.
Nekem a vezetői létben alapvetően az utánpótlás nevelése tetszik, főleg nálunk ahol fiatalos a csapat. A tipikus menedzseri mivoltot én sem szeretem, úgy nem is vállalom el, ha a klasszikus tankönyvibe kell beálljak. De szerencsére mi nem így működünk.
-
Samott
addikt
válasz
A. Crowley #132036 üzenetére
Azt en is, atveszem a francia piacot meg csapatot is. Egy perc szabadidom nem lesz... es a spanyolok meg nem is sejtik hogy ott hatrebblepek es csak felereszben leszek az ovek.
Meg jo hogy az ottani csaptom mar kezd onjaro lenni. Mar benyujottam a szamlat a cegnek... ilyenkor kell fizuemelest kerni.
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #132011 üzenetére
Motorcsónakkal mehetnének.
-
npera
addikt
válasz
A. Crowley #131944 üzenetére
Ott milkából van a kerítés, nem kolbászból. És nem német(h) márkát kell felsöpörni a járdáról, hanem CHF-et. Egyébként kábé ugyanaz
-
Sipi-
őstag
válasz
A. Crowley #131924 üzenetére
Nem használom, egy emberrel van beszélgetésem mindössze 10 üzenettel.
-
-igu-
addikt
válasz
A. Crowley #131730 üzenetére
Úgy tűnik, hogy van külföldieknek szánt verzió is, külföldi árért.
Nekem ez jutott (és fogyott is szépen):
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #131720 üzenetére
Szívesen!
Végül találtam jeget, mert volt a fagyóban, csak nagyon régi, és eléggé volt mellékíze. Szerencsére nem bszta el nagyon a Spresso-.t.Bumbu nem rossz, de a Don Papához szerintem messze van... de kinek mi. Viszont a Demon's Share nagyon olyasmi, mint a Don Papa, csak olcsóbbabb. Vagy egy érettebb van olyan árban. De inkább az is olcsóbb, mert asszem ~15-17nél megáll, a Don meg nem. Nekem eddig ez az ár/érték bajnok. De még van mit megkóstolni...
-
eattila
őstag
válasz
A. Crowley #131688 üzenetére
Ez így azért furán hangzik
De biztosan finom!
-
zetor2000
őstag
válasz
A. Crowley #131685 üzenetére
Este fél11 felé már épp ráértem
Meg ma reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ford topik
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest