Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz npera #98516 üzenetére

Kaja is változó. Céges menza nincs, szóval nem tudom, nekem meg úgyis duplaadag kell mindenből. Hét legjobb választása dupla tortillába töltött salátás csirkés izé, ami még nekem is kifejezetten laktató volt. Ez úgy 30 SEK volt. Szomszéd étteremben gyros pitában is 50 SEK, tál viszont veri a 90et, szóval nem egy menzás valami, de igényes cucc. Már ebben is bazi nagy a szórás, meg abban ha egyik kajálda ad kb. 1.5 deci nevetséges valamit leves címszó alatt vagy valami rendesebbet.

Szemben egységben 43 SEK az alap menü, ha desszertre is van igény, akkor +10 jön hozzá. Viszont akad szarvas leves, többféle vadhús ami máshol nem alap. Almakrémleves sem vízzel higított lekvár, cserébe kis fahéj, tetején szárított almakockákkal, mint mikor krémlevesbe a pirított izét adják. Sarkon burgeres van még, 45 SEK egy rendes, normális alap burger. Kínai mindenfelé olcsó, itt kicsit jobban körbe vagyok lőve választékkal, mint előző cégnél.

De szép lassan a 990 forintos meük már inkább 2ezer forint felé kúsznak, cserébe sok helyen másokhoz képest minőségi és mennyiségi ugrás is van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés