- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
matekmatika #217 üzenetére
van egy ilyen, küzdöttem vele régen:
ActiveWorkbook.SendMail Recipients:=''lapa''
az volt a baj, hogy a beépített spammelésgátló (tán az outlookban) kirak egy dialógusablakot, hogy ''egy program szeretne emailt küldeni az ön nevében...'' no ezen nem tudtam túljutni. talán szerencsésebb vagy mint én és találsz vmi megoldást a dialógus letiltására a neten, nekem nem sikerált. mivel a program amit futtattam a szerveren egy-másfél órán keresztül kért le adatokat az sql szerverről, belőttem egy ütemezett feladatnak hétköznap 03:00-ra az output meg fájlként lett elmentve.
ofkorze még vmi olyasmi is volt, hogy az outlook címjegyzékében is benne kellett lennie az emailcímnek ha jól emlékszem, szal több, mint gáz...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest