Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
lapa
veterán
én a helyedben valamilyen konkrét problémával és az excel meg a vba súgóval kezdeném. szerintem könyvből nehezebb a gyakorlatot megszerezni. persze elméleti háttérnek jól jön, de ha nem professzionálisan akarsz valamit kezdeni a tudással, szerintem a súgó meg az internet elég. én még nem olvastam könyvet, de érzésem szerint egész jól elboldogulok.
azért is jó a súgó, mert az adott feladat kapcsán csomó olyan találatod is lesz, amit ugyan éppen nem tudsz használni de megjegyzed, hogy létezik ilyen. egy könyvet végigolvasva még mintapéldákkal se vésődik be annyira. szerintem.
Aktív témák
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- World of Tanks - MMO
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bundle topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest