- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nem csináltam még VBA-val Diagramot, és a makrórögzítés sem ad mindenre választ.
Ugye az Excel szereti a hivatkozásokat még véletlenül sem úgy intézni, ahogy az nekem jó lenne. Pl. amikor a forrásadatokat próbálom beállítani, akkor a hivatkozást nem tudom változókkal helyettesíteni. Ha ez így nem érhető magyarázat (ami könnyen elképzelhető, mert nekem is elég kaotikus;o)), akkor itt a példa:
Így csinálja a makrórögzítő:
ActiveChart.SeriesCollection(1).Values = ''=vasut!R2C357C3''
Így próbáltam meg én:
ActiveChart.SeriesCollection(2).Values = Sheets(''vasut'').Range(Cells(2, intOszlopszam), Cells(57, intOszlopszam))
Mert ugye nekem annak az oszlopnak az adatai kellenek a diagramba, amit előtte InputBox-szal bekérek, amit pedig az intOszlopszam változóban tárolok.
Ötlet? Én nagyon elakadtam.
Köszi!
Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest