Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Alapvető kérdésem van: az megoldható, hogy az Excelben pár cella kitöltése után egy gombnyomásra email generálódjon a megadott adatokkal?
Köszönöm szépen,
Peti -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következőben. Adott egy táblázat, amiben az első munkalapon van egy összegzés, és további lapokon januártól decemberig a havi adatok. Csináltam egy legördülő menüt, amiben ugyan ki tudom választani, hogy melyik hónapról van szó, de az lett volna a cél, hogy ennek megfelelően változzanak az összesítő lap értékei. Próbáltam olyan formán hivatkozni, hogy pl =SZUM('A1'!B1
30), ahol az aktuális lap A1 cellájában van a legördülő menü a hónappal, és a kiválasztott lap B1
30as cellát szeretném összesíteni. Persze ez így nem megy...Mi volna a megoldás?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyílván az A1-et javítottam megfelelőre.
30), ahol az aktuális lap A1 cellájában van a legördülő menü a hónappal, és a kiválasztott lap B1
Fferi50