Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeAinsel
újonc
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a választ, de sajnos az nem megoldás,
a lényege annyi lenne, hogy egyrész oszloponként különböző munkalap név van benne, lefelé megy a húzva másolás. Annyit szeretnék, hogy dinamikus legyen, tehát ha változnak a munkalapnevek akkor is müködjön, ezt pedig egy összefüz képlettel bemásolva érném el, de amikor megvan nem tömbképletként kezeli ezeket. Az elöző hsz-emben leírtam egy másik lehetséges megoldását a dolognak. -
MikeAinsel
újonc
válasz
MikeAinsel
üzenetére
Vagy lehet, hogy meg lehetne oldani úgy is, hogy az alábbi képletbe:
=IFERROR(INDEX('1.Szabó Ottó'!$B$3:'1.Szabó Ottó'!$B$500,SMALL(IF($C$2='1.Szabó Ottó'!$E$3:'1.Szabó Ottó'!$E$500,ROW('1.Szabó Ottó'!$E$3:'1.Szabó Ottó'!$E$500)-ROW('1.Szabó Ottó'!$E$3)+1),ROW('1.Szabó Ottó'!1:1))),"")jelen estben 1.Szabó Ottó munkalapnevet egy adott cellából olvasa ki. Az indirect-re gondoltam, de egyszerüen képtelen vagyok müködésre birni.
Lenne valakinek ötlete rá?
Köszönöm
-
MikeAinsel
újonc
Helló,
nem tud valaki excelben egy olyan módszert, amivel egy adott tartományt tömbképletté lehetne alakítani?
Lenne vagy 700 különböző képlet amit összefűzve hoztam létre, értéket bemásolom, de ennyi. Jó lenne nem egyesével végig Ctrl Shift Enterezni. Makróval is probáltam kevés sikerrel:Sub arrayformula()
Dim rng As Range
Dim arr As Range
Set rng = Selection
For Each arr In rng.Areas
arr.FormulaArray = arr.Cells(1, 1).Formula
Next
End SubEnnél lehet hogy a Cells hibás, legalábbis néha fent akad rajta, ha nem akkor sem végzi el a kért műveletet.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50