Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged
örök hálám 
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Ezt a fordítva dolgot leírnád még nekem légy szíves és igérem befejeztem?

-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Vagy meg is lehetne fordítani a dolgot, az nem lenne programozás oldalról egyszerűbb, ha azt mondanánk, hogy mindent töröljön kivéve azokat az oszlopokat amik nekem kellenek, jelen esetben A01, A02...stb.
Még ez így jobb is lenne nekem ugyanis a tábla elején vannak még felesleges oszlopok, csak gondoltam azt kézzel kitörlöm.
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nagyon köszi ez így már majdnem jó is lenne, csak úgy nem lehet ezt megoldani, hogy ahogy az én táblám látod abból a makró futtatásával törölje a felesleges oszlopokat?
Mert azt hogy külön meg kell adnom a törlendő oszlopok értékeit, az nekem nagyon sok időt venne igénybe ugyanis ez az S01, S02...ez egészen S99-ig tart és ilyen excelből van vagy 30 db.
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
-
Hyper84
csendes tag
Eddig jutottam

Sub Oszlop_Torlese()
Y = False
I = 1
For xCounter = 1 To Columns.Count
If Y = True Then
Cells(I).EntireColumn.Delete
Else
I = I + 1
End If
Y = Not Y
Next xCounter
End Sub -
Hyper84
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket, hogy adott egy táblázat, amiből azokat az oszlopokat szeretném, hogy törölje a makró aminek az első sorában az alábbi értékek valamelyikét találja: S01, S02...S099-ig.
Nagyon kezdő makrós vagyok, szóval ha lehetőség van rá teljes makrót írjatok legyetek szívesek amit már csak be tudok illeszteni a helyére.
köszönöm előre is,
CsabiHT
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
örök hálám 

Fferi50