Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged
örök hálám 
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Ezt a fordítva dolgot leírnád még nekem légy szíves és igérem befejeztem?

-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Vagy meg is lehetne fordítani a dolgot, az nem lenne programozás oldalról egyszerűbb, ha azt mondanánk, hogy mindent töröljön kivéve azokat az oszlopokat amik nekem kellenek, jelen esetben A01, A02...stb.
Még ez így jobb is lenne nekem ugyanis a tábla elején vannak még felesleges oszlopok, csak gondoltam azt kézzel kitörlöm.
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nagyon köszi ez így már majdnem jó is lenne, csak úgy nem lehet ezt megoldani, hogy ahogy az én táblám látod abból a makró futtatásával törölje a felesleges oszlopokat?
Mert azt hogy külön meg kell adnom a törlendő oszlopok értékeit, az nekem nagyon sok időt venne igénybe ugyanis ez az S01, S02...ez egészen S99-ig tart és ilyen excelből van vagy 30 db.
-
Hyper84
csendes tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
-
Hyper84
csendes tag
Eddig jutottam

Sub Oszlop_Torlese()
Y = False
I = 1
For xCounter = 1 To Columns.Count
If Y = True Then
Cells(I).EntireColumn.Delete
Else
I = I + 1
End If
Y = Not Y
Next xCounter
End Sub -
Hyper84
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket, hogy adott egy táblázat, amiből azokat az oszlopokat szeretném, hogy törölje a makró aminek az első sorában az alábbi értékek valamelyikét találja: S01, S02...S099-ig.
Nagyon kezdő makrós vagyok, szóval ha lehetőség van rá teljes makrót írjatok legyetek szívesek amit már csak be tudok illeszteni a helyére.
köszönöm előre is,
CsabiHT
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
örök hálám 

Fferi50