- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
válasz
Lasersailing
üzenetére
Nem teljesen értem, de lehet én felejtettem ki egy fontos dolgot.
Tehát Beosztás munkalap így néz ki
A oszlop : NÉV
B oszlop: Munkakör
C oszlop: munkaidő (kinek hány órát kell dolgozni)D oszlop: munkaidő kezdete
E oszlop: munkaidő vége
F oszlop: pihenőidő
G oszlop:üres
H oszlop: napi ledolgozott órák számaA "D" oszloptól "H" oszlopig naponta ismétlődik.
Az első név az "A7" cellában van.
Jelenléti ív munkalap
A oszlop: Napok felsorolása
B oszlop:munkaidő kezdete
C oszlop: munkaidő befejezése
F oszlop: ledolgozott napi munkaidőAz első nap 03.01. az "A4"-es cellától kezdődik.
Eddig azt a képletet használtam: "B4" cellában ez volt írva
=FKERES(B$1;beosztás!A$7 : FH$25;4;0)
Na de akkor ezt a képletet hogy kellene átalakítanom, hogy másolhatóvá tegyem a képletet?
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
FKERES függvénnyel kapcsolatos kérdésem lenne.
Adott egy beosztás munkalap. A munkalapon "A" oszlopban található a munkavállaló neve. Mellette külön oszloponként a következők találhatóak: munkaidő kezdete, munkaidő vége, ledolgozott órák, szünet stb. Ezek ismétlődnek naponként!
Egy jelenléti ívet szeretnék készíteni amiben az FKERES függvényt kívántam használni.
Ebben a jelenléti ívben az "A" oszlopban szerepelnek a dátumok, mellette a munkaidő kezdete, vége, ledolgozott órák száma.A problémám az, hogy megadom én az FKERES függvénynek az adatokat, ami szépen hozza is az első nap munkaidő kezdetét, de így képlet nem másolható, mivel úgy kellene nekem, hogy pl. március 1-én az adatot a 3. oszlopból vegye, március 2-án meg a 8. oszlopból..Ezt most kézzel kellene megadnom mind a 31 napra az FKERES függvénynek vagy lehet úgy másolhatóvá tenni a képletet, hogy az oszlopszámok 5-tel változzanak másolásnál?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
Ronyman -
Ronyman
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ, de ezzel az a baj, hogy az adatbázisban jóval több név szerepel! Mondjuk esetleg le lehet szűrni ez igaz.... Egyébként ha a nehezebb megoldást választanám, akkor tudsz ebben segíteni?
Szeretek mindent tudni 
A másik dolog, hogy nem csak a szerződő fél adatait kellene kiszedni, hanem egy másik táblázatból azt is, hogy ki az ügyintéző és annak az adatai stb. Tehát ha ezt így meg akarnám csinálni egy külön szerződés táblába, akkor másolgatni kellene több táblából egy táblába... és ezt napi rendszerességgel többször.... -
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Munkám megkönnyítése érdekében szeretnék egy excel táblát létrehozni, amely alapja lenne egy körlevélnek.
Mivel egyre több szerződést kell gyártanom, így ez a megoldás nagyon megkönnyítené munkámat.Elképzelésem a következő:
Egy munkalapon a szerződő adatait szerepeltetném.Legyen egyszerűség kedvéért:
Szerződő neve
Szerződő címe
Szerződés módja
stb.Azt szeretném, hogy egy másik munkalapon ha egy legördülő listából kiválasztom a szerződő fél nevét, akkor a szerződő címe és a szerződés módja, meg persze a többi adat automatikusan kitöltődjön.
Ez az új munkalap lenne az alapja egy körlevélnek.A legördülő lista nem gond azt létre tudom hozni, de a többiben kérnék segítséget.
Office 2013-as verziója van telepítve a számítógépemre!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv:
Ronyman
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Windows 11
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- 32GB DDR4 3200
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretek mindent tudni