Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy tábla A oszlopban dátum van jan1-től dec31-ig. A felvetés a következő, minden hónapban egyszer ingyen mehetek moziba, ha nem használom el az egy alkalmat azt átvihetem a következő hónapra. Ha mentem moziba beírok a B oszlopba egy M betűt. Addig eljutottam, hogy darabtelivel megszámolom, hogy hány napot voltam moziban, ebből egyet kivonok megkapom, hogy mennyit fizettem. Viszont a 2-3 hónaptól, ha nem voltam egy napot sem borul az egész. Az egyenleg görgetését, hogy a legegyszerűbb megoldni. A szélső oszlopban látni szeretném, hogy hány alkalommal kellett fizetnem a moziért.
A tábla valami ilyesmi
Köszönöm a segítséget!
U.i.: a konkrét probléma természetesen nem a mozizásról szól
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Elsősorban szeretném leszögezni, hogy nem értek a makró programozáshoz, de most rá kényszerültem, hogy valamit összeberheljek.
Annyi lenne a feladat, hogy egy excel fájlt mentes el pdf formátumban aminek a C1 cellában lévő érték legyen a neve. Ezt nagyjából sikerült megoldanom, viszont a gond, hogy kérdés nélkül felülírja a korábbi fájlt, ha ugyan azt az értéket írom be a C1-be.
Tudnátok segíteni? -
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Adott egy excel fájl, melynek első oszlopában minden sorban másik excel fájl van belinkelve. Ezt hogy tudnám úgy átmásolni, hogy a hivatkozás megmaradjon.
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Adott egy excel táblázat számokkal (1-20ig) egy cellában vannak felsorolva úgy, hogy szám, vessző, szóköz, szám, vessző, szóköz..Minden sorban 8db szám van. Ezekből kellene kinyernem a számokat úgy, hogy statisztikát lehessen készíteni róla. Oszloponként szedje szét 1. oszlop 1. szám, 2. oszlop 2. szám...
Tudnátok benne segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Home server / házi szerver építése
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50