Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kashim
őstag
Sziasztok, tudna nekem valaki segíteni egy táblázat oszlopából hogy tudnám dinamikusan kiíratni melyik a leggyakoribb szó? Tehát az egész oszlopban melyik szó szerepel legtöbbször. Egy cellában csak egy kifejezés (cégnév) van.
Sajnos elég közepes az Excel tudásom, azt értem, hogy segédtábla kellene, mert nincs ilyen függvény, majd abból darabtelivel összeszámolni hányszor szerepel az adott kifejezés, de nem tudom hogy kezdjek neki. Próbáltam keresni itt a topicban, egy szinte azonos kérést találtam, de a speciális szűrés ami ott ment, nekem nem lenne jó, mert az csak egyszeri lekérésnél listázza ki az egyedi neveket külön. Szeretnék egy olyan statisztikát amihez utána nem kell hozzányúlni, csak tölteni adatokkal.
Meg lehet szerintetek úgy oldani, hogy frissítse magát, mint egy képlet, tehát új adatok beírásakor vegye számításba az újonnan bekerült egyedi neveket is?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50