- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haribo
csendes tag
Létezik olyan függvény ami megadott számot ír ki betűvel? (magyarul persze)
-
Haribo
csendes tag
Időközben megtaláltam a megoldást, igaz teljesen máshol:
Adatok menű -> Érvényesítés... itt meg lehet adni bármely listát és akkor az abban szereplő adatokat fogja visszaadni.
De azért nagyon szépen köszönöm a segítő szándékot. -
Haribo
csendes tag
Még konkrétabban: Létrehoztam egy listát Pl:Józsi, Péter, Kata, Klára
Aztán létrehoztam egy kombi panelt az Űrlapok eszköztár segítségével.
Ezután a létrehozott kombi panel bemeneti tartományának megadtam a fenti listát, cellacsatolásként pedig egy tetszőleges üres cellát.
Mindezzel azt szerettem volna elérni, hogy ha a kombi panelen kiválasztom mondjuk a Klára nevet akkor ezt a nevet írja be a definiált(cellacsatolás) üres cellába. Ehelyett azonban az történik, hogy csak a listában elfoglalt sorszámát írja az excel a cellába: Józsi=1, Péter=2 stb.
Remélem érthető volt, ha nem létrehoztam a fenti példát egy fájlban amit átküldenék bárkinek aki segíteni tud. -
Haribo
csendes tag
Ha valaki még látogatja ezt a topikot, űrlapvezérlőkkel kapcsolatban lenne szükségem segítségre.
Konkrétan: Egy ''lenyiló-lista'' vezérlő által visszaadott eredmény (ami alap esetben egy helyiérték) módosításával kapcsolatban lennének kérdéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest