Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Hello!
Segítségre lenne szükségem.
Egy kész táblázatot kellene módosítani, csak az a problémám hogy egyáltalán nem tudok még bele se kezdeni, de nem tanács kellene, hanem hogy valaki megcsinálná, ha egyáltalán kérhetek itt ilyet. Nem tudom hogy mennyi hozzászólásba kerülne elmagyarázni, lehet egyből értthető lenne, de biztos jobb lenne privátban.
Ha valahogy megoldható lenne.
Köszönöm! -
okay
aktív tag
Köszönöm mindenkinek! Tényleg csak vesszöt kell irni és minden sikerül,hihetetlen!

-
okay
aktív tag
válasz
gardener
üzenetére
Mind a kettö sikeres
de több érték esetén nem tudok grafikont csinálni belöle,gondolom azért mert text(szöveg)-ként kezelem.Most visszaállitottam mindet általánosra de igy se látja.Ameki számot elfogadja azt jobbra sorolja a cellában,ameiket meg kellett változtassam azt balra és az nem jelenik meg a grafikonon.
Ez mitöl van?Remélem érthetöen irtam le. -
okay
aktív tag
De akkor nem azt a számot adja vissza amit elözöleg beirtam.
Ezt irnám be: 43.1 ,ebböl lesz jan.43 ,probálnám visszaalakitani ott ahol mondod és erre változtatja: 15707
A 43.1 az semeik menünél nem áll vissza,tehát abba a cellába sehogy nem tudom végeredményben visszairni azt a kezdeti számot. -
okay
aktív tag
Hello!
Nem igazán értek az excel-hez,az a gondom vele hogy ha egy cellába számot akarok beütni akkor "honap.év" jelenik meg,cellaformázásban meg nem találom meg hogy azt az értéket visszaállitsa amit én beirtam:milyen beállitás kell elvégeznem hogy a cellában az jelenjen meg amit odairok?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de több érték esetén nem tudok grafikont csinálni belöle,gondolom azért mert text(szöveg)-ként kezelem.Most visszaállitottam mindet általánosra de igy se látja.Ameki számot elfogadja azt jobbra sorolja a cellában,ameiket meg kellett változtassam azt balra és az nem jelenik meg a grafikonon.
Fferi50