Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
őstag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
meglett a megoldás, tárgytalan

-
K1LLMy53Lf
őstag
Sziasztok,
A segítségetek szeretném kérni, hátha tudjátok mi lehet a megoldás.
Adott egy 8MB-os excel file, nincs benne makró/kép stb, szimpla adatokat és képleteket tartalmaz. alapvetően ~10mp alatt megnyitja a gép. Azonban, amint beállítom a közös használatot rá és mentek, ahogy ezt az excel kéri, majd bezárom és próbálom újranyitni (egyedül, senki más nem nyúl hozzá) betölti ugyanúgy ~10mp alatt a file-t, de utána még 20-30percet számolja közel 100%os prociterheléssel mielőtt hozzá tudnék nyúlni.
miután megnyitotta és leveszem a közös használatot, lementem, újranyitom, ismét 10mp alatt teljesen betölti.
Ezt csinálja a munkahelyi gép (i3570, 16gb, office 2013) és az itthoni (i9600k, 32gb, office 2010) gép is.
Tudjátok esetleg, hogy mi (lehet) pontosan a hiba és hogyan tudnám ezt orvosolni? (néztem a változások követését, gondoltam talán ott lehet a probléma, hogy túl sok van, de az üres, illetve eltávolítottam minden értékkel nem rendelkező, üres sort, de ez utóbbi ha gond lenne, akkor alapból, közös használat nélkül is problémát okozna, ha jól sejtem)
Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- BMW topik
- Designdíjas Aukey cuccok jöttek Magyarországra is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EAFC 26
- Steam topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50