- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
Sziasztok!
Azzal a problémával állok szemben, hogy excel (Office 365), hogy a képteletek képletként jelenití meg, nem pedig értékként, pl ha A1=1 és B1=1, akkor ha beírom, hogy =A1+B1, akkor nem azt írja ki, hogy 2 hanem A1+B1, nincs bekapcsolva a képletvizsgáló, egyes függvények megjelennek, de a legtöbb nem, úgy túnik, mintha a képletet szövegként értelmezné, mert hiába gépelem el direkt a "HA" függönyt engedi beírni a hülyeséget, nem írja ki, hogy képlet hiba.
Tudnátok ebben segíteni? -
attila199207
tag
Sziasztok!
2016 excel: Szeretnék létrehozni egy leltárazó exelt a felhasznált anyagokról, mely 3 fülből állna
1. Dolgozó kiválasztja legördülő menüből, hogy mit használt fel: Fénycső / Kábel / Wago Stb. + a mennyiséget (kész)
2. Beszerzett anyagok mennyisége és fajtája (Fénycső / Kébel / Wago stb.) felvíve számlaszámmal és értékkel (kész)
3. Leltár: Itt akadtam el, azt szeretném, ha a harmadik fülben lévő összes beszerzést típusonként adja össze (figyelve, hogy amikor áru érkezik, mindig ugyanazon néven legyen rögzítve), kivonja az összes fogyást az adott típusra, így megadva, hogy mennyi van még a raktárban tételenként.+1, számoljon tételenként átlagárat, figyelembe véve az egyes rendelések mennyiségét.
Képes az excel ilyen jellegű összeadásokra és kivonásokra? Ott akadtam el, hogy hiába csinálok feltételeket, nem tudom a cellák darabját összeadni, mivel lehetséges, hogy egyszerre több db termék kerül felhasználásra (de mindig egyféle). Makrózni sajnos nem tudok.
Köszönöm a segítséget.
-
attila199207
tag
Sziasztok,
Office 2016 vállalati verziót használok.
Készítettem egy ütemtervet, egy munkaütem 5 napos, ezt feltételes formázással csináltam 0=kék 7=piros és akkor ez szépen "pirosodik" a határidőre .Viszont van, hogy át kell ütemezni a munkát. elcsúszik a dolog stb. Erre létrehoztam egy másik feltételes formázást. Ha beírom hogy "0" az a cella piros lesz. Ha pl 3 nappal későbbre írok egy 0-t ezzel a projekt vége az a nap lesz. Annyit szeretnénk hogy írja ki az excel melyik az utolsó nem üres cella (oszlopra találtam megoldást sorra nem). Ennek írja ki a sorszámát. És ha ez a sorszám megvan akkor egy másik függvény írja ki a hozzá tartozó dátumot.Remélem meglehet oldani,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- PLC programozás
- PlayStation 5
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50