- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbbalint
aktív tag
Én egy ~másfélmillió sorot és 52 oszlopot tartalmazó tab delimited file-t szeretnék megnyitni és autofilterelni benne.
Különben most egy php progit írogatok, ami feltölti egy MySQL adatbázisba a cuccot, de lassan haladok, mert mostanáig nem igazán foglalkoztam programozással, MySQL-t meg nem ismerem. -
hbbalint
aktív tag
Tehát az előző megoldás C oszlopa elé beszúrtam egy oszlopot és beraktam a kérdéses ''4. oszlopodat''
E2-be azt írtam: =VLOOKUP(D2;B$2$6666;2) 6666 elemű ''2. oszlopot'' feltételezve.
E2-t lehúzva kikeresi és beírja a dolgokat a megfelelő helyre, amit nem talál (mert üres), oda #N/A-t ír.
Taps = kettőspont-cé
VLOOKUP-ot nem tudom magyarul, tesztrendszer ment mailben
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Mégis lehet használni, noha kellett egy kis notebookba valo másolás és onnan újra vissza excelbe. Így már nem látja a számokat föggvényeknek az excel, na már most csak azt kéne kitalálnom, hogy lehetne a 4 oszlopot ami mögötte van úgy mozgatni mint az, ahogy a számok alakultak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest