Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
Fogalmam sincs. Mostanában jártam én is így. Az eredeti, szöveg formátumú számok tizedes elválasztója pont volt, azokat makróval kicseréltettem vesszőre, ezután jött volna az irányított beillesztés. Ez már nem jött össze.
Addig írtam meg, hogy egy változóba bevettem az 1-et, kijelöltem a nem összefüggő területeket, és egy üzenetet küldtem, hogy illessze be irányítottan, szorzásként.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50