Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszönöm a segítségedet. Elnevezéssel sikerült hivatkozni rá. Úgy látszik, hogy a frissebb Excelek ismerik az eljárást.
Még annyit szeretnék kérdezni, bár tudom szőrszálhasogatás de hátha ez is megoldható.
A másik munkalapon amire hivatkoztam ott az adott cellákhoz megjegyzések vannak fűzve. A megjegyzés színéhez pedig betallóztam egy képet, mert csak így tudtam cellához képet rendelni.
Azon a munkalapon ahol a legördülő menüt létrehoztam sikeresen választhatok is a listából, de sajnos a megjegyzéseket nem viszi át. Ezeket akkor nem lehet áthozni sehogy sem ugye?
Még annyi, hogy Excel 2007 / 2010-ben esetleg van arra natívban mód, hogy egy cellába képet tudjál tenni és azt az Excel olyan kicsire méretezze amekkorára a cellát felnagyítod?
Ezt már régóta hiányolom. Remélem a 2010-ben van már ilyen funkció?
Ha igen megmutatnátok egy screenshottal?
előre is köszönöm
-
Delila_1
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A második a helyes megoldás.
A súgó ezt írja másik lapon szereplő lista alkalmazásáról az érvényesítésnél:
"Ha másik munkalapot szeretne használni, írja be a listaelemeket a kívánt munkalapra, majd adjon nevet a listának."Amennyiben a név megadása egy teljes oszlopra vonatkozik (pl. A:A), akkor az érvényesítésben megjelenő adatok követik az idővel bővülő listát. Csökkenésre ez nem igaz, a törölt elemek helyén üres sor jelenik meg. Ehelyett a névadásnál érdemes egy OFSZET függvénnyel kijelölni a megjelenítendő adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50