Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
Dr. Mózes #54329 üzenetére
Szia,
Szokni kell a Power Pivot-ot. Ezek szerint csak az volt a gond, hogy a képlet nem volt teljes. Én többnyire el kezdem gépelni a függvény vagy tábla/mező nevet és kiválasztom a listából egy TAB-ot nyomva.
Amire figyelni kell, hogy Power Pivot-ban a függvények csak angol nyelven vannak.
Sok munkalap függvénynek megvan a DAX-os változata, de eltérően műkődnek.Nem tudom, hogy az UDEMY-s oktatás csak Power Pivotról (és DAX-ról) szól-e vagy más Power tool is említve van (főleg Power Query, esetleg Power Automate), de a DAX nehéz.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest