- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
Ahogy Cuci írta, jó lenne a felesleges oszlopokat kigyomlálnod, mert túl nagy lesz a fájl, dugig képletekkel, amik szörnyen lelassítják az újraszámolást.
Feltettem ide: [link]. Csak a FOTEX és a CSOPAK van benne, na meg az összesítő lap, így is több, min 5 M. Az 50 részvény 11-11 oszloppal min. két lapon fér el a 2007 előtti Excel verziókban.
Azt is meg kellene gondolnod, hogy milyen messze menj vissza a dátumokkal. -
Cuci3
tag
Na, ez egy szép kérdés. Először is tőzsdén egy év kb 250 kereskedési napból áll (hétvége, ünnepnap lejön). Tehát mondjuk az OTP kereskedési napjait kellene alapul venni, aztán ahhoz rendezni a dolgot.
A BÉT-ről nem tudom hogyan tudod lehúzni az adatokat, de a Csopak alapján azt látom, hogy kezdetben csak azon napokon van adat, amikor volt kereskedés. De 1997.08.14-e után már minden kereskedési nap fel van sorolva. Csak sajnos amikor nem történt kereskedés, akkor üresek a cellák.
Javasolnám a portfolio letöltési honlapját. Igaz ez csak 1995-től indít, de csöppet jobb.
Miután megvannak az adatok, utána a következő fájl átnézését javaslom. Fkeres-sel meg lehet oldani a dolgot, csak kell elé egy HA, HIBÁS függvény is. Nem tom, hogy az fkeres utolsó lehetőségébe be kell-e írni a HAMIS feltételt. Ennek kipróbálását rád bízom.A szakdogámnál én is BÉT a 18 részvényének adatait használtam. Nem tudom, neked mire kell, de szerintem érdemes átgondolni, hogy kell-e mind az 50 részvény, illetve részvényenként minden adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest