- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #53562 üzenetére
Pedig érdemes lehet és ezt nem én mondom
"How difficult is Power Query to learn?
So, how difficult is it to learn Power Query? If you are thinking that you need to be a programmer, or at least an Excel expert, you would be wrong. Power Query has an easy-to-use interface which is designed for everyday users.
There is a bit of a learning curve, but most of that is learning what each button does.
It takes years to become competent in VBA macros, it takes months to become competent in Power Query. Since 80% of what we did with VBA can be achieved with Power Query, then that is the place to focus.
If you want to go deep into Power Query, there is a programming language called “M” which you could learn. But you can harness 99% of the power without needing it at all."A megoldás egyébként (ha még jól emlékszem) egyetlen lépés kivételével a menüszalagról elérhető parancsokkal történt. Az utolsó 3 oszlopba az egyes azonosítók összevonásához kell az M kódba kézzel belenyúlni, melynek megoldását én magam Mark How to use Power Query Group By to summarize data bejegyzéséből tanultam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest