Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem vált be sajnos amit javasoltál!
Gondolkodtam, hogy mit tehetnék, hogy tudjatok segíteni.
Azt találtam ki, hogy az egyik ilyen fájlt kitöltöm kamu adatokkal, 10 sorban, hogy feltölthesem ide, és rá jöttetek mi a gond.
Feltöltés előtt, még meg nyitottam a próba fájlt, ekkor láttam, hogy minden oszlop ott van! Ez nagyon furcsa.
Fogtam egyet az eredeti fájlok közül, megpróbáltam megnyitni, 1 oszopot látott megint.
Megnyitottam a fájl, rá mentettem, utána megint próbáltam megnyitni az adatok beolvasása alatt, és jó lett!A képen látható 2 fájl azonos, ugyan az a fájl lemásolva.
A különbség az, hogy a másodikat megnyitottam és rá mentettem, majd bezártam.
A fájl mérete és hash értéke is megváltozott ekkor.Mi lehet az eredeti fájlokkal, manuálisan végig megnyitva az összes (több 100) fájl és rá mentve, megoldódna a hiba, de ezt nylíván nem szeretném kézzel megcsinálni.
Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50