Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Más téma:
Szerintem megérett a helyzet arra, hogy megpróbáljunk egy megoldás tárat kialakítani az it felgyülemlett megoldásokból. Azért gondoltam erre, mert gyakran előfordul, hogy olyanokat kérdeznek, amit már megoldottunk egyszer (esetleg többször is) itt a fórumon. Olyan betűrendes szótár formájában gondoltam, amiben a témakörhöz a megoldás linkje van feltéve.
Ha egyetértesz vele és topikgazdaként el tudod érni, akkor szívesen segítek az összeállításában.
Mi a véleményed?Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Én nem vagyok barátja az ActiveX vezérlők munkalapon elhelyezésének. Az űrlap vezérlők tulajdonságai pedig munkalapon nem állíthatók.
ActiveX vezérlők munkalapon velem mindig kibánnak, teljesen váratlan időpontokban lefagyasztják az Excelt. Bizonyára én használom rosszul azokat, de inkább teszek fel Userformot. sokkal kényelmesebb és nem utolsó sorban biztonságosabb a használata.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cudy routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Fferi50