Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
az a baj ez nem az én fájlom, én nem írok bele adatot meg semmi közöm az egészhez, én csak makrózzam
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul közösen használják, a kollégák állandóan szétcseszik az egészet, átállítják (az általam már előre beállított) formázásokat, meg ilyenek, aztán meg csak jön az opás nekem, mert jönnek nyafogni, hogy nem jó
(illetve sokszor észre sem veszik, hogy nem jó amit gányoltak...) na de hagyjuk...
Fferi50